Kiipeilyharjoittelun työkalut

Kiipeilyharjoittelun työkalut (entinen ”10 viikon tekniikkaryhmä”) on tarkoitettu henkilöille, joita kiinnostaa oman kiipeilytason kohentaminen, ohjattu tehokas harjoittelu sekä kiipeilyssä käytettävät erilaiset tekniikat. Vaatimuksena osallistumiselle  on ainoastaan yläköysikortti, greidisuositus on 6a:sta ylöspäin. Harjoitukset rakentuvat keskimäärin tunnin kestävästä tekniikkaosuudesta ja tunnin kestävästä kiipeily/voimaharjoitteluosuudesta. Kurssin sisältöä myös muokataan osallistujien toiveiden mukaan.

Kurssi toteutetaan yhteistyössä Kiipeilyareenaan asiantuntevien ammattilaisten kanssa ja sisältää myös harjoittelua tukevia kuntosali- ja kehonhuoltokertoja. Kiipeilyohjaajina toimivat Maria Skyttä, Enni Bertling ja Axel Lindfors. Saliohjaajana toimii Mika Halttunen ja kehonhuollon vetää Veera Turkki. Harjoituskertoja on yhteensä 10 kappaletta. Sisäänpääsymaksu Areenalle maksetaan erikseen.

Ryhmän minimikoko on 6 henkilöä ja maksimikoko 8 henkilöä. Kurssin hinta on 220 €.

Harjoituskertoja on yhteensä 10 kappaletta: keskiviikkoisin 18:00-20:00 alkaen 3.4.2019 poislukien vappuaatto.

3.4. alkaen – Ilmoittaudu tästä

———————————————————————————————————————————–

Kurssille osallistumisen peruminen on mahdollista vähintään 8 päivää ennen kurssin alkamista. Peruutuksesta veloitamme 10 € käsittelymaksun ja palautamme loput kurssimaksusta. Jos osallistuja joutuu keskeyttämään kurssin tai ei pääse osallistumaan jollekin kerralle, osallistumismaksua ei pääsääntöisesti hyvitetä.

Kurssit toteutetaan yhteistyössä Kiipeilyareenan kokeneiden kouluttajien kanssa ja ne on tarkoitettu vain Kiipeilyurheilijoiden jäsenille. Sisäänpääsymaksu Kiipeilyareenalle maksetaan erikseen. Kursseja ei laskutuksellisista syistä pysty maksamaan liikunta- tai kulttuuriseteleillä, mutta niitä voi käyttää Kiipeilyareenan sisäänpääsymaksuihin.

Yhteyshenkilöinä toimivat Kiipeilyurheilijoiden kurssivastaavat Kristiina ja Pasi / kurssit@kiipeilyurheilijat.fi

kiipeilyurheilijat