Alennuksia verkkokaupoista

Yleinen

Olemme neuvotelleet jäsenillemme verkkokaupan alennuksia yhteistyökumppaneiltamme. Aiemmin alennusta on saanut Varuste.netissä ja Camussa vain kassalla jäsenkorttia näyttämällä. Nyt voitte tehdä eräily- ja kiipeilytavaroiden ostoksia kodin turvassa. Alennukset ja koodit ovat vain seuran jäsenille tarkoitettu.

VARUSTE.NET

Verkkokaupasta saa alennuskoodilla lähes koko valikoimastamme -10%. Kampanja on jo voimassa. Kampanjan loppumisaika on 12.04.2020 23:59:59 eli pikkasen alle pari viikkoa aikaa tehdä keväthankintoja. Hinnat lasketaan normaalihinnoista. Alennuskoodin, joka löytyy uutiskirjeestä,  voi syöttää ennen ostoksia osoitteessa https://varuste.net/kampanja tai vasta ostoskorisivulla, kun tuotteet on jo lisätty koriin.

CAMU

Uutiskirjeessä olevalla alennuskoodilla Kiipeilyurheilijoiden jäsenet saavat verkkokaupastamme 12% alennuksen kaikista normaalihintaisista vaatteista sekä kiipeilyvälineistä. Alennus on voimassa 1.4.2020-30.4.2020.

ADDNATURE

Uutiskirjeessä olevalla koodilla saa verkkokaupassa 12 prosentin alennuksen, myös alennetuista tuotteista. Tämän vuoden merkit, jotka eivät ole mukana alennuksessa ovat La Sportiva, Patagonia, Yeti and Hilleberg.

kiipeilyurheilijat