Alppihiihtovaellusviikko

Alppihiihtovaellusviikko

Névache, Ranska 4.-8.2.2019

Tämän Vuoristoretkien hiihtovaelluksen reitti kulkee Névachen kauniissa vuoristomaastossa Ranskan ja Italian rajalla. Alue on huomattavasti rauhallisempi kuin tunnetummat seudut Alpeilla. Reitin varrella majoitutaan vuoristomajoissa. Majoissa on täydet palvelut: hyvää ruokaa ja lämpimiä peittoja. Retken aikana käymme myös läpi lumivyöryturvallisuutta ja reittivalintaa.

Vaellus sopii ensimmäiseksi useamman päivän hiihtovaellukseksi Alpeilla. Osanottajilta vaaditaan kuitenkin hyvää kuntoa ja laskettelukokemusta.

Retkellä käytetään alppihiihto- eli randonnée-välineitä. Hiihtovälineet on mahdollista vuokrata.

Névachen lähellä sijaitsee monta hyvää hiihtokeskusta, jos haluaa yhdistää retkeen laskupäiviä ennen tai jälkeen. Voimme suositella sekä kohteita että majapaikkoja.

Oppaana retkellä toimii suomalainen UIAGM/IFMGA vuoristo-opas: Petter Reuter, Rasmus Krogerus tai Sami Modenius.

Ilmoittautuminen retkelle tapahtuu maksamalla varausmaksu ja laittamalla ilmoittautumisesta viesti osoitteeseen petter@vuoristoretket.fi

Hinta:
880 €/henkilö (norm. 980 €)

Osanottajien määrä: 3-6

Hinta sisältää:

  • Suomalainen vuoristo-opas 5 päiväksi
  • 4 yöpymistä vuoristomajassa puolihoidolla (aamupala ja kolmen aterian illallinen)
  • Lumivyörylähetin, lapio ja sondi viikon ajaksi

Maksuehdot:

Kurssin varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu 180 €. Loput 700 € on suoritettava viimeistään 28 vuorokautta ennen tapahtuman alkua. Mikäli tapahtuma varataan alle 28 vrk ennen lähtöä, on hinta maksettava kokonaisuudessaan.

Peruutusehdot: Jos peruutus tapahtuu aiemmin kuin 28 vrk ennen lähtöä, palautetaan koko tapahtuman hinta vähennettynä 45 euron toimistokuluilla. Mikäli tapahtuma peruutetaan 15–28 vrk ennen alkua, veloitetaan varausmaksu. Mikäli tapahtuma peruutetaan 7-14 vrk ennen alkua, veloitetaan puolet hinnasta. Mikäli tapahtuma peruutetaan 0-7 vrk ennen alkua, veloitetaan koko hinta.

Maksun saaja: Vuoristoretket

Tili: Ålandsbanken FI2466010001178854

Viesti: nimi ja Kiipeilyurheilijat

Lisätietoja:
Petter Reuter
UIAGM Mountain Guide
Vuoristoretket
Mob +358 40 5622193
petter@vuoristoretket.fi

kiipeilyurheilijat