Alppihiihtovaellusviikko

Alppihiihtovaellusviikko Névache

Ranska / Italia 

Tämä hiihtovaellus kulkee Névachen vuoristossa Ranskan ja Italian rajalla. Alue on huomattavasti rauhallisempi kuin tunnetummat seudut Alpeilla. Retki on suunniteltu sitten, että saadaan mahdollisimman hienoja laskuja. Retken aikana opas kertoo myös lumivyöryturvallisuudesta ja osanottajat saavat vinkkejä laskutekniikasta.  

Ensimmäisenä päivänä lasketaan offareita Cesana Torinesen hiihtoalueella. Seuraavana päivänä aloitetaan viiden päivän hiihtovaellus. Pieni ryhmäkoko mahdollistaa joustavan ohjelman ja runsastapahtumaisen viikon.

Retkellä majoitutaan vuoristomajoissa. Majoissa on täydet palvelut: hyvää ruokaa ja lämpimiä peittoja. Reppuun ei siis tarvitse pakata paljoa enempää kuin päiväretkillä.

Vaellus sopii ensimmäiseksi useamman päivän hiihtovaellukseksi Alpeilla. Osanottajilta vaaditaan kuitenkin hyvää kuntoa ja laskettelukokemusta.

Retkellä käytetään alppihiihtovaellus- eli randonnée-välineitä. Hiihtovälineet on mahdollista vuokrata.

Névachen lähellä sijaitsee monta hyvää hiihtokeskusta, jos haluaa yhdistää retkeen laskupäiviä ennen tai jälkeen. Voimme suositella sekä kohteita että majapaikkoja.

Kurssin toteuttaa Vuoristoretket ja oppaana toimii tavallisesti Petter tai Rasse.

Retkelle otetaan 3-6 osanottajaa.

Hinta:
1230 € / hlö (norm. 1320 €) sisältäen:

  • Suomalainen vuoristo-opas 6 päiväksi 
  • 3 yöpymistä hotellissa aamupalalla
  • 4 yöpymistä vuoristomajoissa puolihoidolla (aamupala ja kolmen aterian illallinen)
  • Lumivyörylähetin, lapio ja sondi lainaksi
  • Hinta ei sisällä matkoja alueelle 

Lisätietoja:

Petter Reuter / petter@vuoristoretket.fi / 040 562 2193

Ilmoittautuminen: 

Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla varausmaksu (230 €) ja laittamalla ilmoittautumisesta viesti osoitteeseen petter@vuoristoretket.fi

Maksun saaja: Vuoristoretket
Tilinumero: FI24 6601 0001 1788 54 (Ålandsbanken)
Viesti: Nevache, päivämäärä, Etunimi Sukunimi, Kiipeilyurheilijat

Maksuehdot: Kurssin varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu 230 €. Loput 1000 € on suoritettava viimeistään 28 vuorokautta ennen tapahtuman alkua. Mikäli tapahtuma varataan alle 28 vrk ennen lähtöä, on hinta maksettava kokonaisuudessaan.

Peruutusehdot: Jos osallistuminen perutaan aiemmin kuin 28 vrk ennen lähtöä, palautetaan koko hinta vähennettynä 80 € toimistokuluilla. Mikäli osallistuminen peruutetaan 15–28 vrk ennen alkua, veloitetaan varausmaksu. Mikäli osallistuminen peruutetaan 8-14 vrk ennen tapahtumaa, veloitetaan puolet hinnasta. Mikäli osallistuminen peruutetaan 0-7 vrk ennen tapahtumaa, veloitetaan koko hinta.
 

kiipeilyurheilijat