Alppikiipeilykurssi La Grave, Ranska 3.-7.8.2019

Vuoristoretkien Ranskan alppikiipeilykurssilla tavoitteena on antaa osanottajille mahdollisimman hyvätvalmiudet kiivetä Alpeilla turvallisesti omin päin. Kurssilla käydään läpi jäätikköturvallisuuteen ja lumikiipeilyyn liittyviä tekijöitä sekä opetellaan, miten köysistö liikkuu yhdessä harjanteilla ja mitä kalliokiipeily tarkoittaa vuoristo-olosuhteissa. Ryhmän pieni koko takaa sen, että kaikki taidot pystytään hyvin käymään läpi, oikeasti pitkiä reittejä kiiveten.

La Graven kylä sijaitsee Ranskan suurimman luonnonsuojelualueen, Ecrinsin kansallispuiston pohjoispuolella. Alueella liikkuu huomattavasti vähemmän porukkaa kuin Alppien tunnetuimmilla alueilla ja sää on usein aurinkoinen ja vakaa. La Gravessa on mahdollista asua teltassa ja valmistaa ruuat itse. Kylässä on kuitenkin myös muita hyviä vaihtoehtoja asumiseen kuten retkeilymaja ja hotelli. Lennoista (Milanoon tai Geneveen) ja kuljetuksista La Graveen jokainen vastaa itse. Osallistujat voivat sopia keskenään esimerkiksi auton vuokraamisesta yhdessä.

Vuoristoretket tarjoaa tämän kurssin erikoishintaan Kiipeilyurheilijoiden jäsenille.

Oppaana ja kouluttajana kurssilla toimii suomalainen UIAGM/IFMGA vuoristo-opas: Petter Reuter, Rasmus Krogerus tai Sami Modenius.

Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla varausmaksu ja laittamalla ilmoittautumisesta viesti osoitteeseen petter@vuoristoretket.fi

Hinta: 
685 €/hlö (norm. 760 €/hlö)
Osanottajien määrä: 3-5
Hinta sisältää:
 Suomalainen vuoristo-opas 5 päiväksi
 Kaikki tarvittavat kiipeilyvarusteet (ei kenkiä)

Maksuehdot:
Kurssin varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu 135 €. Loput 550 € on suoritettava viimeistään 28 vuorokautta ennen tapahtuman alkua. Mikäli tapahtuma varataan alle 28 vrk ennen lähtöä, on hinta maksettava kokonaisuudessaan.
Peruutusehdot: Jos peruutus tapahtuu aiemmin kuin 28 vrk ennen lähtöä, palautetaan koko tapahtuman hinta vähennettynä 45 euron toimistokuluilla. Mikäli tapahtuma peruutetaan 15–28 vrk ennen alkua, veloitetaan varausmaksu. Mikäli tapahtuma peruutetaan 8-14 vrk ennen alkua, veloitetaan puolet hinnasta. Mikäli tapahtuma peruutetaan 0-7 vrk ennen alkua, veloitetaan koko hinta.
Maksun saaja: Vuoristoretket
Tili: Ålandsbanken FI2466010001178854
Viesti: nimi ja Kiipeilyurheilijat

Lisätietoja:
Petter Reuter

UIAGM Mountain Guide
Vuoristoretket
Mob +358 40 5622193
petter@vuoristoretket.fi

kiipeilyurheilijat