Alppikiipeilyn jatkokurssi La Grave, Ranska

Alppikiipeilyn jatkokurssilla tavoitteena on antaa osanottajille mahdollisimman hyvät valmiudet kiivetä pitkiä alppikiipeilyreittejä turvallisesti ja tehokkaasti. Kurssin pääaiheina ovat kallioharjannekiipeily sekä siihen liittyvät köysitekniikat. Kurssin aikana liikumme myös jäätiköiden yli, joten jäätikkötaidot tulee kerrattua. Ryhmän pieni koko takaa sen, että kaikki taidot pystytään hyvin käymään läpi, oikeasti pitkiä reittejä kiiveten. Reiteillä varaamme aikaa keskusteluun ja eri menetelmien harjoitteluun. Osanottajat saavat myös itse johtaa köysistöä.

Osanottajilta vaaditaan hyvää peruskunto ja että osaa kalliokiipeilyn perusasiat, pystyy kiipeämään suomalaista vitosta yläköydellä ja on käyttänyt jäärautoja. 

La Graven kylä sijaitsee Ranskan suurimman luonnonsuojelualueen, Ecrinsin kansallispuiston pohjoispuolella. Alueella liikkuu huomattavasti vähemmän porukkaa kuin Alppien tunnetuimmilla alueilla ja sää on usein aurinkoinen ja vakaa. 

La Gravessa on mahdollista asua teltassa ja valmistaa ruuat itse. Kylässä on kuitenkin myös muita hyviä vaihtoehtoja asumiseen kuten retkeilymaja ja hotelli. Lennoista (Milanoon tai Geneveen) ja kuljetuksista La Graveen vastaa jokainen itse. Osallistujat voivat sopia keskenään esimerkiksi auton vuokraamisesta yhdessä.  

Vuoristoretket tarjoaa tämän kurssin erikoishintaan Kiipeilyurheilijoiden jäsenille. Oppaana ja kouluttajana kurssilla toimii suomalainen UIAGM/IFMGA vuoristo-opas: Petter, Rasse tai Sami M

Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla varausmaksu ja laittamalla ilmoittautumisesta viesti osoitteeseen petter@vuoristoretket.fi

Osanottajien määrä 3-5.

 

Hinta 685 €/hlö (norm. 760 €/hlö) sisältää: 

  • Suomalainen vuoristo-opas 5 päiväksi
  • Kaikki tarvittavat kiipeilyvarusteet (ei kenkiä)

Maksuehdot:

Kurssin varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu 135 €. Loput 550 € on suoritettava viimeistään 28 vuorokautta ennen tapahtuman alkua. Mikäli tapahtuma varataan alle 28 vrk ennen lähtöä, on hinta maksettava kokonaisuudessaan. 

Peruutusehdot: Jos osallistuminen peruutetaan aiemmin kuin 28 vrk ennen lähtöä, palautetaan koko tapahtuman hinta vähennettynä 45 euron toimistokuluilla. Mikäli osallistuminen peruutetaan 15–28 vrk ennen alkua, veloitetaan varausmaksu. Mikäli osallistuminen peruutetaan 8-14 vrk ennen alkua, veloitetaan puolet hinnasta. Mikäli osallistuminen peruutetaan 0-7 vrk ennen alkua, veloitetaan koko hinta.

Maksun saaja: Vuoristoretket

Tili: Ålandsbanken FI2466010001178854

Viesti: Alppijatko Ranska, pvm, Etunimi Sukunimi, Kiipeilyurheilijat

Lisätietoja:

Petter Reuter
UIAGM Mountain Guide
Vuoristoretket
Mob +358 40 5622193
petter@vuoristoretket.fi

kiipeilyurheilijat