Huippuviikko Kebnekaisen alueella

Alue soveltuu hyvin hiihtovaelluksiin vuorten huipuille. Laskut ovat hyvin pitkiä ja usein myös jyrkkiä. Kaikille huipuille ei pääse hiihtämällä. Muun muassa noustessamme Ruotsin korkeimmalle huipuille (Kebnekaise 2117m) käytämme kiipeilyvarusteita apuna. Viikon aikana käymme läpi lumivyörytietoutta ja liikkumista jyrkässä maastossa talviolosuhteissa. 

Kaksi yötä asumme pienessä tunturimökissä, joka sijaitsee korkealla Tarfalan laaksossa. Muut yöt nukumme Kebnekaisen tunturiasemalla. Viikko vaatii sekä hyvää yleiskuntoa että laskettelutaitoa. Tätä kurssia varten tarvitaan telemark- tai alppivaellusvarusteet eli niin kutsutut randonnée-välineet. 

Osanottajien määrä 4-6.

 

Hinta 1 100 €/ hlö (norm. 1 190 €) sisältää:

  • 4 yötä tunturiasemalla
  • 2 yötä tunturimökillä
  • Suomalainen UIAGM/IFMGA vuoristo-opas 5 päiväksi 
  • Lumivyörylähetin, lapio ja sondi lainaksi
  • Tarvittavat kiipeilyvarusteet lainaksi
  • 2 päivän ruoat tunturimökillä
  • Hinta ei sisällä matkoja

Lisätietoja:

Petter Reuter / petter@vuoristoretket.fi / 040 562 2193

Ilmoittautuminen: 

Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla varausmaksu (220 €) ja laittamalla ilmoittautumisesta viesti osoitteeseen petter@vuoristoretket.fi

Maksun saaja: Vuoristoretket
Tilinumero: FI24 6601 0001 1788 54 (Ålandsbanken)
Viesti: Kebnekaise, Etunimi Sukunimi, Kiipeilyurheilijat

Maksuehdot: Kurssin varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu 220 €. Loput 880 € on suoritettava viimeistään 28 vuorokautta ennen tapahtuman alkua. Mikäli tapahtuma varataan alle 28 vrk ennen lähtöä, on hinta maksettava kokonaisuudessaan.

Peruutusehdot: Jos osallistuminen perutaan aiemmin kuin 28 vrk ennen lähtöä, palautetaan koko hinta vähennettynä 45 € toimistokuluilla. Mikäli osallistuminen peruutetaan 15–28 vrk ennen alkua, veloitetaan varausmaksu. Mikäli osallistuminen peruutetaan 8-14 vrk ennen tapahtumaa, veloitetaan puolet hinnasta. Mikäli osallistuminen peruutetaan 0-7 vrk ennen tapahtumaa, veloitetaan koko hinta.

kiipeilyurheilijat