Jääkiipeilyn jatkokurssi

Jääkiipeilyn jatkokurssi

La Grave, Ranska 2.-5.1.2019

La Grave on yksi Alppien parhaimmista jääkiipeilykohteista. Joka puolella laaksoa nousee pitkiä jääputouksia. Tällä Vuoristoretkien jääkiipeilykurssilla opetellaan muun muassa jyrkän jääputouksen kiipeilytekniikoita, jääruuvien käyttöä, multipitch-tekniikoita, varmistuspaikkojen valintaa ja rakentamista sekä jääkiipeilyyn liittyvää teoriaa kuten putousjään kestävyyttä eri lämpötiloissa. Kurssin aikana käydään myös läpi lumivyöryturvallisuutta ja mitä muita vaaroja liittyy jääkiipeilyyn vuoristo-olosuhteissa.

Kurssin aikana kiivetään usean köydenpituuden mittaisia jääputousreittejä.

La Gravessa on hyviä vaihtoehtoja asumiseen kuten retkeilymaja ja hotelli. Lennoista (Milanoon tai Geneveen) ja kuljetuksista La Graveen vastaa jokainen itse. Osallistujat voivat sopia keskenään esimerkiksi auton vuokraamisesta yhdessä.

Oppaana ja kouluttajana kurssilla toimii suomalainen UIAGM/IFMGA vuoristo-opas: Petter Reuter, Rasmus Krogerus tai Sami Modenius.

Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla varausmaksu ja laittamalla ilmoittautumisesta viesti osoitteeseen petter@vuoristoretket.fi

Hinta:
770 €/henkilö (norm. 860 €)

Osanottajien määrä: 2/opas

Hinta sisältää:

  • Suomalainen vuoristo-opas 4 päiväksi
  • Kaikki tarvittavat kiipeilyvarusteet kurssin ajaksi (ei kenkiä)

Maksuehdot:

Kurssin varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu 170 €. Loput 600 € on suoritettava viimeistään 28 vuorokautta ennen tapahtuman alkua. Mikäli tapahtuma varataan alle 28 vrk ennen lähtöä, on hinta maksettava kokonaisuudessaan.

Peruutusehdot: Jos peruutus tapahtuu aiemmin kuin 28 vrk ennen lähtöä, palautetaan koko tapahtuman hinta vähennettynä 45 euron toimistokuluilla. Mikäli tapahtuma peruutetaan 15–28 vrk ennen alkua, veloitetaan varausmaksu. Mikäli tapahtuma peruutetaan 7-14 vrk ennen alkua, veloitetaan puolet hinnasta. Mikäli tapahtuma peruutetaan 0-7 vrk ennen alkua, veloitetaan koko hinta.

Maksun saaja: Vuoristoretket

Tili: Ålandsbanken FI2466010001178854

Viesti: nimi ja Kiipeilyurheilijat

Lisätietoja:
Petter Reuter
UIAGM Mountain Guide
Vuoristoretket
Mob +358 40 5622193
petter@vuoristoretket.fi

kiipeilyurheilijat