Juniorit

Järjestämme ohjattua kiipeilyä 5-17-vuotiaille nuorille Kiipeilyareenalla. Ryhmät harjoittelevat arki-iltoina klo 16-20:30 sekä lauantaisin klo 10-13:00. Junioriryhmiämme ohjaavat ammattitaitoiset ja kokeneet valmentajat ja ohjaajat.

 

Ryhmiin ei voi tulla kokeilemaan. Erillisistä kokeilukerroista voi kysyä lähettämällä postia aiheesta katri(at)kiipeilyurheilijat.fi

Syksyn treenit

Syksyn treenit alkavat torstaina 9. elokuuta ja kaikille ryhmille tulee 19 treenikertaa. Syyslomaviikolla treenit pidetään normaalisti.

Aikaisempien vuosien tavoin kaikkien junnujen paikat ryhmissä säilyvät nykyisellään. Jos lapsenne lopettaa kiipeilyn, haluaa vaihtaa ryhmää, vähentää tai lisätä viikoittaisia treenikertoja tai siirtyy superjunnuista lauantailta arki-iltoihin isompien ryhmään, vanhemman tulee ilmoittaa tämä pikimmiten osoitteeseen juniorit@kiipeilyurheilijat.fi.

 

Seuran junnujen avoimet treenit:

Ryhmissä kiipeileville junnuille järjestetään avoimet bouldertreenit Kalasataman Kiipeilyareenalla.  Paikalla on ohjaaja ja nimi kuitataan kassalla olevaan listaan!  Huomatkaa, että junnun täytyy pystyä omatoimiseen kiipeilyyn, koska treenimuoto on avoin ja ohjaaja kulkee junnujen lomassa kerroksesta toiseen.

Joka toinen perjantai ennen joulua 17-18.00

Pe 2.11.

Pe 16.11.

Pe 30.11.

Pe 14.12.

 

Ryhmiin ilmoittautuminen: katri@kiipeilyurheilijat.fi

Huom. ryhmää ei automaattisesti voi itse valita

Juniorin huoltajat huom! Liittäessänne lapsenne seuran jäseneksi, otattehan huomioon että tiedotus ja laskutus tapahtuu ilmoittamanne sähköpostiosoitteen kautta. Valitsettehan aktiivisen postilaatikon liittyessänne.

kiipeilyurheilijat