Juniorit

Järjestämme ohjattua kiipeilyä 5-17-vuotiaille nuorille Kiipeilyareenalla. Ryhmät harjoittelevat arki-iltoina klo 16-20:30 sekä lauantaisin klo 10-13:00. Junioriryhmiämme ohjaavat ammattitaitoiset ja kokeneet valmentajat ja ohjaajat.

 

Ryhmiin ei voi tulla kokeilemaan. Erillisistä kokeilukerroista voi kysyä lähettämällä postia aiheesta katri(at)kiipeilyurheilijat.fi

Syksyn treenit

Syksyn treenit alkavat torstaina 9. elokuuta ja kaikille ryhmille tulee 19 treenikertaa. Syyslomaviikolla treenit pidetään normaalisti.

Aikaisempien vuosien tavoin kaikkien junnujen paikat ryhmissä säilyvät nykyisellään. Jos lapsenne lopettaa kiipeilyn, haluaa vaihtaa ryhmää, vähentää tai lisätä viikoittaisia treenikertoja tai siirtyy superjunnuista lauantailta arki-iltoihin isompien ryhmään, vanhemman tulee ilmoittaa tämä pikimmiten osoitteeseen juniorit@kiipeilyurheilijat.fi.

Junnulukkari

 

Juniorin huoltajat huom! Liittäessänne lapsenne seuran jäseneksi, otattehan huomioon että tiedotus ja laskutus tapahtuu ilmoittamanne sähköpostiosoitteen kautta. Valitsettehan aktiivisen postilaatikon liittyessänne.

kiipeilyurheilijat