Lastani kiinnostaa kiipeily

Kiipeily on monipuolinen harrastus, johon on helppo lähteä mukaan.  Lapset ovat lähtökohtaisesti monipuolisia liikkujia ja he omaksuvat kiipeilyn monesti aikuisia luontaisemmin. Kiipeily kehittää sekä kehoa että mieltä ja ryhmässä liikkuminen ja tekeminen luo yhteisöllisyyttä. Kiipeily on urheilulajina erittäin turvallinen, ja jokaisessa ryhmässä junnuja opastaa Suomen Kiipeilyliiton kouluttama ohjaaja ja aina riittävä määrä osaavia apuohjaajia.

Seuramme tarjoaa ohjattua kiipeilyä 5-17-vuotiaille nuorille. Tällä hetkellä seuralla on 16 treeniryhmää, joissa arkisin ryhmiä on maanantaista torstaihin klo 16-20.30 välisenä aikana. Alle 10-vuotiaille on ryhmiä lauantaisin klo 10-12 välisenä aikana ja keskiviikkoisin klo 16:30-17:30. Treenit kestävät 60-90 minuuttia kerrallaan, ja innostuksen mukaan ohjattuja treenejä voi lisätä 2-3 kertaan viikossa.

Kiipeilytreenin lisätreeniksi voi ottaa bouldertreenin (keskiviikkoisin). Ryhmä on suosittu, mutta kiinnostuneet voivat hakeutua jonotuspaikoille. Boulderointiryhmä on suunnattu yli 14-vuotiaille ja kiipeilijän tulee olla jossain perusryhmässä boulderin lisäksi.

Seuramme panostaa myös kilpaurheiluun. Kilpaurheilusta kiinnostuneille ja sitoutuville on erikseen vielä oma pienryhmänsä ja vielä yksilöidympää ohjausta, kuten esimerkiksi kehonhuoltoa ja voimaharjoituksia.

Miten lapseni pääsee mukaan?

Uudet, junnukiipeilystä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä junnuvastaavaamme, ja sopia missä ryhmässä lapsesi voi aloittaa. Ryhmiin ei voi tulla kokeilemaan, mutta järjestämme erillisiä kokeilutreenejä, joista voi kysellä katri(at)kiipeilyurheilijat.fi osoitteessa.

 

Mukaan mahtuu vielä kesken kaudenkin ja kesken kautta aloittavien treenimaksua voidaan kohtuullistaa sopimuksen mukaan. 

Kevätkausi kestää tammikuun puolestavälistä toukokuun loppuun ja syyskausi kestää elokuun puolestavälistä joulunalusviikolle. Treenikertoja kertyy noin 19 per kausi. Syksyllä 2018 treenit alkavat torstaina 9. elokuuta.

Treenimaksut

Junnutreenien hinta koostuu treenimaksusta ja seuran jäsenyydestä.

Treenimaksut ovat:

  • 1 kerta viikossa 310€ / kausi
  • 2 treenikertaa viikossa 575 € (310 €+265 €) / kausi
  • 3 treenikertaa viikossa 725 € (310 € + 265 + 150 €) / kausi

Sisarusale on toisesta lapsesta treenien osalta 25 %, kolmannesta lapsesta 35 %.

Treeneihin osallistuvan lapsen pitää myös olla seuran jäsen. Jäsenyys maksaa alaikäiseltä 68€ vuonna 2018. Jäsenyyden kautta juniori saa kaikki jäsenedut, kuten myös liiton kiipeilyvakuutuksen, OP Sporttiturvan (omavastuu 200€ / äkillinen tapaturma).

Juniorin huoltajat huom! Liittäessänne lapsenne seuran jäseneksi, otattehan huomioon että tiedotus ja laskutus tapahtuu ilmoittamanne sähköpostiosoitteen kautta. Valitsettehan aktiivisen postilaatikon liittyessänne.

 

kiipeilyurheilijat