Lastani kiinnostaa kiipeily

Kiipeily on monipuolinen harrastus, johon on helppo lähteä mukaan.  Lapset ovat lähtökohtaisesti monipuolisia liikkujia ja he omaksuvat kiipeilyn monesti aikuisia luontaisemmin. Kiipeily kehittää sekä kehoa että mieltä ja ryhmässä liikkuminen ja tekeminen luo yhteisöllisyyttä. Kiipeily on urheilulajina erittäin turvallinen, ja jokaisessa ryhmässä junnuja opastaa Suomen Kiipeilyliiton kouluttama ohjaaja ja aina riittävä määrä osaavia apuohjaajia.

Seuramme tarjoaa ohjattua kiipeilyä 5-17-vuotiaille nuorille. Tällä hetkellä seuralla on 16 treeniryhmää, joissa arkisin ryhmiä on maanantaista torstaihin klo 16-20.30 välisenä aikana. Alle 10-vuotiaille on ryhmiä lauantaisin klo 10-13 välisenä aikana ja keskiviikkoisin klo 16:30-17:30. Treenit kestävät 60-90 minuuttia kerrallaan, ja innostuksen mukaan ohjattuja treenejä voi lisätä 2-3 kertaan viikossa.

Seuramme panostaa myös kilpaurheiluun. Kilpaurheilusta kiinnostuneille ja sitoutuville on erikseen vielä oma pienryhmänsä ja vielä yksilöidympää ohjausta, kuten esimerkiksi kehonhuoltoa ja voimaharjoituksia.

Miten lapseni pääsee mukaan?

Uudet, junnukiipeilystä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä junnuvastaavaamme Joni Kuusenmäkeen, ja sopia Jonin kanssa, missä ryhmässä lapsi voi aloittaa.

Mukaan mahtuu vielä kesken kaudenkin ja kesken kautta aloittavien treenimaksua pienennetään.

Kevätkausi kestää tammikuun puolestavälistä huhtikuun loppuun ja syyskausi kestää elokuun puolestavälistä joulunalusviikolle. Treenikertoja kertyy 19 per kausi.

Junnutreenien kustannukset

Junnutreenien hinta koostuu treenimaksusta ja jäsenyydestä.

Treenimaksut ovat:

  • 1 kerta viikossa 310€ / kausi
  • 2 treenikertaa viikossa 575 € (310 €+265 €) / kausi
  • 3 treenikertaa viikossa 725 € (310 € + 265 + 150 €) / kausi

Sisarusale on toisesta lapsesta treenien osalta 25 %, kolmannesta lapsesta 35 %.

Treeneihin osallistuvan lapsen pitää myös olla seuran jäsen. Jäsenyys maksaa alaikäiseltä 68€ vuonna 2018. Jäsenyyden kautta juniori saa kaikki jäsenedut, kuten myös liiton kiipeilyvakuutuksen, OP Sporttiturvan (omavastuu 200€ / äkillinen tapaturma).

kiipeilyurheilijat