Kalliokiipeilyn trädikurssi, alkeistaso Lofootit

Lofoottien kalliokiipeilykurssin tavoitteena on, että kurssin jälkeen osanottajilla on valmiudet kiivetä ensimmäisenä omilla varmistuksilla useamman köyden pituisia reittejä turvallisesti. Kurssilla käydään läpi muun muassa omien varmistusten asettamista (kiilat ja camut), halkeamakiipeilytekniikkaa, puoliköysillä kiipeämistä sekä liidaamista omilla varmistuksilla. Kurssin aikana kiivetään paljon: ainakin kahtena päivänä pitkiä, yli kolmen köydenpituuden mittaisia reittejä. 

Osanottajilta vaaditaan aikaisempaa ulkokiipeilykokemusta.

Kurssille otetaan max. 4 osanottajaa / ohjaaja.

Lofootit on oikea paikka oppia kiipeilyä omilla varmistuksilla. Alue on ainutlaatuinen yhdistelmä vuoristomaista ja merellistä luonnonympäristöä, mikä on täynnä maailmanluokan graniittikallioita. Monet reitit ovat pitkiä, usean köydenpituuden mittaisia ja kiipeily on halkeamakiipeilyä. Tähän aikaan vuodesta on valoisaa ympäri vuorokauden.

Edullisinta ja suosituinta Lofooteilla on asua teltassa ja valmistaa ruoat itse. Alueella on myös muita majoitusvaihtoehtoja kuten campingmökkejä ja retkeilymaja. Tarvittaessa voimme suositella hyviä majapaikkoja. Jokainen vastaa itse alueelle saapumisesta. Osanottajat voivat sopia keskenään kimppakyydeistä.

Vuoristoretket tarjoaa tämän kurssin erikoishintaan Kiipeilyurheilijoiden jäsenille. Pääkouluttajana kurssilla toimii Petter

Hinta 595 €/hlö (norm. 660 €/hlö) sisältää: 

  • 4 kurssipäivää
  • Kaikki tarvittavat kiipeilyvarusteet (ei kenkiä)

Ilmoittautuminen: Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla varausmaksu (120 €) ja laittamalla ilmoittautumisesta viesti osoitteeseen petter@vuoristoretket.fi

Maksuehdot:

Kurssin varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu 120 €. Loput 475 € on suoritettava viimeistään 28 vuorokautta ennen tapahtuman alkua. Mikäli tapahtuma varataan alle 28 vrk ennen lähtöä, on hinta maksettava kokonaisuudessaan. 

Peruutusehdot: Jos osallistuminen peruutetaan aiemmin kuin 28 vrk ennen lähtöä, palautetaan koko tapahtuman hinta vähennettynä 45 euron toimistokuluilla. Mikäli osallistuminen peruutetaan 15–28 vrk ennen alkua, veloitetaan varausmaksu. Mikäli osallistuminen peruutetaan 8-14 vrk ennen alkua, veloitetaan puolet hinnasta. Mikäli osallistuminen peruutetaan 0-7 vrk ennen alkua, veloitetaan koko hinta.

Maksun saaja: Vuoristoretket

Tili: Ålandsbanken FI2466010001178854

Viesti: Lofoten alkeistaso, Etunimi Sukunimi, Kiipeilyurheilijat

Lisätietoja:

Petter Reuter
UIAGM Mountain Guide
Vuoristoretket
Mob +358 40 5622193
petter@vuoristoretket.fi

kiipeilyurheilijat