Kiipeilijöiden kehonhuolto

Kiipeilyn ohella on tärkeää huoltaa kehoa sopivalla lihastasapainoa ja liikkuvuutta parantavalla harjoittelulla. Ohjattu kehonhuolto- ja venyttelytunti tarjoaa mahdollisuuden päästä vetreyttämään ja rentouttamaan kehoa rennosti, mutta tehokkaasti. Tunti sisältää toiminnallista liikkuvuusharjoittelua sekä hieman klassisempaa venyttelyä. Tunnilla huomioidaan osallistujien toiveet, jotta jokainen saisi eväitä oman kehon huoltoon ja liikkuvuusharjoitteluun. Mukaan tarvitset mukavat ja lämpimät vaatteet ja rennon fiiliksen!

Kurssin hinta on 20 euroa. Kurssi pidetään bouldertilan yläpuolella lämmittelytilassa. Kurssille mahtuu kuusi osallistujaa.

Ohjaajana toimii Veera Turkki.

6.4.2019 – Ilmoittaudu tästä

 

———————————————————————————————————————————–

Kurssille osallistumisen peruminen on mahdollista vähintään 8 päivää ennen kurssin alkamista. Peruutuksesta veloitamme 10 € käsittelymaksun ja palautamme loput kurssimaksusta. Jos osallistuja joutuu keskeyttämään kurssin tai ei pääse osallistumaan jollekin kerralle, osallistumismaksua ei pääsääntöisesti hyvitetä.

Kursseja ei laskutuksellisista syistä pysty maksamaan liikunta- tai kulttuuriseteleillä, mutta niitä voi käyttää Kiipeilyareenan sisäänpääsymaksuihin. Sisäänpääsymaksu Kiipeilyareenalle ei kuulu kurssin hintaan

Yhteyshenkilöinä toimivat Kiipeilyurheilijoiden kurssivastaavat Tiia,Kristiina ja Pasi / kurssit@kiipeilyurheilijat.fi

kiipeilyurheilijat