Kiipeilijöiden kuntosaliharjoittelu

Kiipeilyn ohella on tärkeää voimistaa kehoa kuntosalilla kehittämällä lihastasapainoa sekä voimaharjoittelulla. Ohjauksessa otetaan huomioon osallistujien toiveet ja kahden tunnin kokonaisuus räätälöidään ryhmän mukaan. Ohjaajana toimii salivalmentaja Mika Halttunen ja kurssipaikka on Salmisaaren Kiipeilyareenan oma hyvin varusteltu ja rauhallinen kuntosali.

Ohjauksen hinta on 30 euroa. Sisäänpääsymaksu Areenalle ei sisälly hintaan eikä sitä tarvitse erikseen maksaa, koska ohjaus tapahtuu vuosijäsenten kuntosalilla.

2.4.2019 – Ilmoittaudu tästä
9.4.2019 – Ilmoittaudu tästä
16.4.2019 – Ilmoittaudu tästä

———————————————————————————————————————————–

Kurssille osallistumisen peruminen on mahdollista vähintään 8 päivää ennen kurssin alkamista. Peruutuksesta veloitamme 10 € käsittelymaksun ja palautamme loput kurssimaksusta. Jos osallistuja joutuu keskeyttämään kurssin tai ei pääse osallistumaan jollekin kerralle, osallistumismaksua ei pääsääntöisesti hyvitetä.

Kursseja ei laskutuksellisista syistä pysty maksamaan liikunta- tai kulttuuriseteleillä, mutta niitä voi käyttää Kiipeilyareenan sisäänpääsymaksuihin. Sisäänpääsymaksu Kiipeilyareenalle ei kuulu kurssin hintaan

Yhteyshenkilöinä toimivat Kiipeilyurheilijoiden kurssivastaavat Tiia,Kristiina ja Pasi / kurssit@kiipeilyurheilijat.fi

kiipeilyurheilijat