Juniorit

Haluaako junnusi Kiipeilyurheilijaksi?

 

Junnukiipeilystä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Katri Kauppalaan,  junnuvastaavaamme ja sopia missä ryhmässä lapsesi voi aloittaa.

1) Sopikaa tasoryhmä junnuvastaavan kanssa (Katri Kauppala)
2) Seuran jäseneksi

https://kiipeilyurheilijat.fi/liittymislomake/

Käytättehän aktiivista sähköpostiosoitetta, sillä viestintä ja laskutus kulkee ainoastaan sähköisesti. Varmistakaa etteivät postit mene roskapostisuotimeen.
3) Kun saat Flomembersin aktivointitunnukset (kun jäsenmaksu on maksettu) Varmista vielä, että tapaturmia vasten puhelinnumero ja muut tiedot ovat kunnossa. Jäsenemme voivat pävittää tietojaan jäsenrekisteriin  tämän linkin kautta
4) Tutustukaa ohjeita uusille junnuille, sekä mikä ettei seuran muuhunkin toimintaan 🙂

Mukaan mahtuu vielä kesken kaudenkin ja kesken kautta aloittavien treenimaksua voidaan kohtuullistaa sopimuksen mukaan. 

Kevätkausi kestää tammikuun puolestavälistä toukokuun loppuun ja syyskausi kestää elokuun puolestavälistä joulunalusviikolle. Treenikertoja kertyy noin 19 per kausi.

Keväällä 2020 treenit alkavat tiistaina 7. tammikuuta.

 

Kiipeilyurheilijat ry järjestää ohjattua kiipeilyä 5-17-vuotiaille nuorille Salmisaaren Kiipeilyareenalla. Ryhmät harjoittelevat arki-iltoina klo 16-20:30 sekä lauantaisin klo 10-13:00. Junioriryhmiämme ohjaavat ammattitaitoiset ja kokeneet valmentajat ja ohjaajat. Kalasataman Kiipeilyareenalla harjoittelee maanantaisin 17-19 10-17-vuotiaiden boulderryhmä.

Ryhmiin ei voi tulla kokeilemaan. Erillisistä kokeilukerroista voi kysyä lähettämällä postia aiheesta katri(at)kiipeilyurheilijat.fi

Treenimaksut

Junnutreenien hinta koostuu treenimaksusta ja seuran jäsenyydestä.

Treenimaksut ovat:

  • 1 kerta viikossa 310€ / kausi
  • 2 treenikertaa viikossa 575 € (310 €+265 €) / kausi
  • 3 treenikertaa viikossa 725 € (310 € + 265 + 150 €) / kausi

Sisarusale on toisesta lapsesta treenien osalta 25 %, kolmannesta lapsesta 35 %.

Treeneihin osallistuvan lapsen pitää myös olla seuran jäsen. Jäsenyys maksaa alaikäiseltä 71€ vuonna 2018. Jäsenyyden kautta juniori saa kaikki jäsenedut, kuten myös liiton kiipeilyvakuutuksen, OP Sporttiturvan (omavastuu 200€ / äkillinen tapaturma).

Juniorin huoltajat huom! Liittäessänne lapsenne seuran jäseneksi, otattehan huomioon että tiedotus ja laskutus tapahtuu ilmoittamanne sähköpostiosoitteen kautta. Valitsettehan aktiivisen postilaatikon liittyessänne.

 

Aikaisempien vuosien tavoin kaikkien junnujen paikat ryhmissä säilyvät nykyisellään. Jos lapsenne lopettaa kiipeilyn, haluaa vaihtaa ryhmää, vähentää tai lisätä viikoittaisia treenikertoja tai toivoo siirtoa superjunnuista lauantailta arki-iltoihin isompien ryhmään, vanhemman tulee ilmoittaa tämä pikimmiten osoitteeseen katri@kiipeilyurheilijat.fi.

Syksy 2019

 

Ryhmiin ilmoittautuminen: katri@kiipeilyurheilijat.fi

Huom. ryhmää ei automaattisesti voi itse valita

Juniorin huoltajat: Liittäessänne lapsenne seuran jäseneksi, otattehan huomioon että tiedotus ja laskutus tapahtuu ilmoittamanne sähköpostiosoitteen kautta. Valitsettehan aktiivisen postilaatikon liittyessänne.

Seuramme panostaa myös kilpaurheiluun. Kilpaurheilusta kiinnostuneille ja sitoutuville on erikseen vielä oma pienryhmänsä ja vielä yksilöidympää ohjausta, kuten esimerkiksi kehonhuoltoa ja voimaharjoituksia.

 

 

 

kiipeilyurheilijat