Juniorit

Kiipeilyn syyskausi 2020 on päättynyt. Koronatilanteen vakavuuden vuoksi loppukausi on peruttu. Kevät 2021 alkaa mahdollisuuksien mukaan (rajoitteita mukaillen) ma 11.1.2021.


Kiipeilyurheilijoiden junnutoiminta perustuu kausittaiseen harjoitteluun 5-17-vuotiaille kiipeilijöille. Treenaamme ikä- ja tasoryhmissä arki-illoissa, sekä pienet superjunnut myös lauantaisin.

Hallimme ovat Salmisaaren, Kalasataman ja Tammiston Kiipeilyareenat.

Kevätkausi kestää tammikuun puolestavälistä toukokuun loppuun ja syyskausi kestää elokuun puolestavälistä joulunalusviikolle. Treenikertoja kertyy noin 19 per kausi.

 

Tsekkaa instasivumme klikkaamalla alta:

Junnujen oma insta


Ryhmät harjoittelevat arki-iltoina klo 16-20:30 sekä lauantaisin klo 10-13:00.  Kalasataman ja Tammiston Kiipeilyareenoilla harjoittelevat maanantaisin (17.30-19) 10-17-vuotiaiden boulderryhmät. Junioriryhmiämme ohjaavat ammattitaitoiset ja kokeneet valmentajat ja ohjaajat.

Ryhmiin ei voi tulla kokeilemaan. Tämä päätös liittyy turvallisuus- ja vakuutusseikkoihin. Useimmat ryhmistämme ovat täynnä, mikä tarkoittaa sitä että kaksi ohjaajaa valvoo sovittua määrää junnuja. Kokeileva junnu edellyttäisi erityishuomiota (koska ei voida olettaa että hän tuntisi sääntöjä), jolloin muu ryhmä jäisi painotetusti vain yhdelle ohjaajalle.

Aikaisempien vuosien tavoin kaikkien junnujen paikat ryhmissä säilyvät nykyisellään. Jos lapsenne lopettaa kiipeilyn, haluaa vaihtaa ryhmää, vähentää tai lisätä viikoittaisia treenikertoja tai toivoo siirtoa superjunnuista lauantailta arki-iltoihin isompien ryhmään, vanhemman tulee ilmoittaa tämä pikimmiten osoitteeseen katri@kiipeilyurheilijat.fi.

 

 

Ryhmiin ilmoittautuminen: katri@kiipeilyurheilijat.fi

Huom. ryhmää ei automaattisesti voi itse valita

Juniorin huoltajat: Liittäessänne lapsenne seuran jäseneksi, otattehan huomioon että tiedotus ja laskutus tapahtuu ilmoittamanne sähköpostiosoitteen kautta. Valitsettehan aktiivisen postilaatikon liittyessänne.

Seuramme panostaa myös kilpaurheiluun. Kilpaurheilusta kiinnostuneille ja sitoutuville on erikseen vielä oma pienryhmänsä ja vielä yksilöidympää ohjausta, kuten esimerkiksi kehonhuoltoa ja voimaharjoituksia.

 

 

kiipeilyurheilijat