Juniorit

Hei kaikille,

Kiipeilyurheilijoiden hallitus on päättänyt perua kiipeilyn viikkotreenit tällä hetkellä torstaihin 2.4. asti. 

Seura, kuten muutkin työpaikat, tahot ja meistä jokainen omalla kohdallaan, pohtii tällä hetkellä päivittäin ja tapahtumiin reagoiden, kuinka tämä poikkeuksellinen tilanne on parasta hoitaa, sekä kuinka se vaikuttaa seuran taloudelliseen ja henkiseen tilanteeseen. Vielä vastauksia ei ole siihen, mitä teemme kun elämä alkaa palata normaaliksi. Tällä hetkellä voimme ainoastaan reagoida mahdollisimman nopeasti tapahtumiin ja seurata koko kansaa koskevaa ohjeistusta toiveissa loiventaa tartuntakäyrän liian jyrkkää nousua.

Pyrimme luovaan ongelmanratkaisuun ja kehittelemme mahdollisuuksia etätreeneihin, sekä treeniohjelmien tekemiseen sosiaalisen median kautta, eli instassa toivottavati pian pääsemme julkaisemaan junnuille ideoita kotitreeniin. Instagramissa siis @junnutkiipeilyurheilijat seurantaan 🙂

Mahdollisesti saamme ryhmittäin tehtyä kotitreenisuunnitelmat jokaiselle ryhmälle erikseen, mutta vielä heken keskitymme seuran hallituksen kanssa kokoontumaan (etänä)  ja pohtimaan tilannetta kaikilta kanteilta nykyhetken parhaaksi ja tulevien treenien turvaamiseksi.

Itsekin hieman hengästyneenä tilanteesta jaan minulle muistutetut sanat: ”Muista hengittää … kaikkialla on nyt sekava tilanne, otetaan me rauhallisesti mutta varmasti” Eli tsemppiä jokaisen arkeen!

Ystävällisin ja hengittelevin terveisin,

Katri K, sekä hallitus

 

Kiipeilyurheilijoiden junnutoiminta perustuu viikoittaisten treenien mahdollistamiseen 5-17-vuotiaille kiipeilijöille. Treenaamme ikä- ja tasoryhmissä arki-illoissa, sekä pienet superjunnut myös lauantaisin.

Hallimme ovat Salmisaaren, Kalasataman ja Tammiston Kiipeilyareenat.

Kevätkausi kestää tammikuun puolestavälistä toukokuun loppuun ja syyskausi kestää elokuun puolestavälistä joulunalusviikolle. Treenikertoja kertyy noin 19 per kausi.

Keväällä 2020 treenit alkavat tiistaina 7. tammikuuta.

Junnujen oma insta


Ryhmät harjoittelevat arki-iltoina klo 16-20:30 sekä lauantaisin klo 10-13:00.  Kalasataman ja Tammiston Kiipeilyareenoilla harjoittelevat maanantaisin (17.30-19) 10-17-vuotiaiden boulderryhmät. Junioriryhmiämme ohjaavat ammattitaitoiset ja kokeneet valmentajat ja ohjaajat.

Ryhmiin ei voi tulla kokeilemaan. Erillisistä kokeilukerroista voi kysyä lähettämällä postia aiheesta katri(at)kiipeilyurheilijat.fi

Aikaisempien vuosien tavoin kaikkien junnujen paikat ryhmissä säilyvät nykyisellään. Jos lapsenne lopettaa kiipeilyn, haluaa vaihtaa ryhmää, vähentää tai lisätä viikoittaisia treenikertoja tai toivoo siirtoa superjunnuista lauantailta arki-iltoihin isompien ryhmään, vanhemman tulee ilmoittaa tämä pikimmiten osoitteeseen katri@kiipeilyurheilijat.fi.

ENSI KAUDELLE uusia ryhmiä Tammistoon maanantai 17.30-19, sekä Kalasatamaan, aikuiset maanantai 19-20.30. Keskiviikkona aikuisten Salmisaaren ryhmä jatkaa 19-21.

Ryhmiin ilmoittautuminen: katri@kiipeilyurheilijat.fi

Huom. ryhmää ei automaattisesti voi itse valita

Juniorin huoltajat: Liittäessänne lapsenne seuran jäseneksi, otattehan huomioon että tiedotus ja laskutus tapahtuu ilmoittamanne sähköpostiosoitteen kautta. Valitsettehan aktiivisen postilaatikon liittyessänne.

Seuramme panostaa myös kilpaurheiluun. Kilpaurheilusta kiinnostuneille ja sitoutuville on erikseen vielä oma pienryhmänsä ja vielä yksilöidympää ohjausta, kuten esimerkiksi kehonhuoltoa ja voimaharjoituksia.

 

 

kiipeilyurheilijat