Ohjaajat

Ohjaajat:

 

Katri Kauppala on aikuisiällä kiipeilyyn rakastunut teatteritaiteen maisteri, laulunopettaja ja pedagogi, sekä personal trainer. Hänen päivittäinen kiipeilyharrastuksensa on muuttunut ammatiksi, jossa erilaisten ryhmien ohjaaminen, junnutoiminnan kehittäminen, sekä junnuryhmien ohjaajana toimiminen ovat päivittäistä ihanaa työtä (KTO).  Kiipeilyssä parasta on ystävien kanssa vaikeiden reittien projektointi, köysikiipeily, boulderointi, sekä ulkokivet Suomessa ja ulkomailla.

Junnuvastaava katri(at)kiipeilyurheilijat.fi // 040 5680522

 


Albert Kaikkonen //  on pitkän harrastusuran omaava sportti kiipeilijä, joka viihtyy niin ulkona kuin sisällä. Kilpailukokemusta löytyy boulderin, lead-köysikiipeilyn ja jääkiipeilyn parista.


Juho Mitrunen // 


Sanna Ingman //


Enni Bertling // 


Veronika Pöntinen  on aina ollut viehättynyt ja kiinnostunut luonnosta ja vuorista, mikä sai hänet myös hakeutumaan kiipeilyn pariin. Eniten häneen vetoaa hauskuuden lisäksi lajin monipuolisuus ja haastavuus, sekä itsensä voittaminen.

Veronika


Minttu Pekkala //

Minttu Pekkala on innokas kiipeilyohjaaja. Hän aloitti kiipeilyn aikoinaan juniorina Kiipeilyurheilijoissa. Parasta kiipeilyssä on hänen mielestään itsensä kehittäminen, lajin sosiaalisuus ja kiipeilystä saatava hyvä fiilis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Laura Leino // 

Tuomas Alanen //

Laura Loikas //  

 

kiipeilyurheilijat