Ohjaajat

Ohjaajat:

 

Katri Kauppala on aikuisiällä kiipeilyyn rakastunut teatteritaiteen maisteri, laulunopettaja ja pedagogi, sekä personal trainer. Hänen päivittäinen kiipeilyharrastuksensa on muuttunut ammatiksi, jossa erilaisten ryhmien ohjaaminen, junnutoiminnan kehittäminen, sekä junnuryhmien ohjaajana toimiminen ovat päivittäistä ihanaa työtä (KTO).  Kiipeilyssä parasta on ystävien kanssa vaikeiden reittien projektointi, köysikiipeily, boulderointi, sekä ulkokivet Suomessa ja ulkomailla.

Junnuvastaava katri(at)kiipeilyurheilijat.fi // 040 5680522

 


Tobias Martin // on intohimoinen kiipeilyn moniharrastaja ja kiipeilyohjaaja (KO/SCI).  Hänen vapaa-aikansa kuluu eri kiipeilylajien – boulderoinnin sporttikiipeilyn, multi-pitchin ja jääkiipeilyn – sekä niiden oheistreenien parissa. Kiipeilyssä häntä innostavat loppumattomat haasteet sekä matkustaminen uusiin hienoihin kiipeilypaikkoihin.


Albert Kaikkonen //  on pitkän harrastusuran omaava sportti kiipeilijä, joka viihtyy niin ulkona kuin sisällä. Kilpailukokemusta löytyy boulderin, lead-köysikiipeilyn ja jääkiipeilyn parista.


Juho Mitrunen // 


Sanna Ingman //


Kasper Ramström //  Sisäboulderointi on lähimpänä Kasperin sydäntä. Harva asia aiheuttaa hänessä niin voimakkaita ilonpurkauksia kuin nähdä toisen kiipeilijän onnistuvan projektissaan. Ja näitä jännityksen, ilon ja onnistumisen hetkiä hän saa kokea joka päivä valmennettavien kanssa!


Enni Bertling // 


Veronika Pöntinen  on aina ollut viehättynyt ja kiinnostunut luonnosta ja vuorista, mikä sai hänet myös hakeutumaan kiipeilyn pariin. Eniten häneen vetoaa hauskuuden lisäksi lajin monipuolisuus ja haastavuus, sekä itsensä voittaminen.

Veronika


Minttu Pekkala //

Minttu Pekkala on innokas kiipeilyohjaaja. Hän aloitti kiipeilyn aikoinaan juniorina Kiipeilyurheilijoissa. Parasta kiipeilyssä on hänen mielestään itsensä kehittäminen, lajin sosiaalisuus ja kiipeilystä saatava hyvä fiilis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Laura Leino // 

Tuomas Alanen //

Laura Loikas //  

 

kiipeilyurheilijat