Ohjaajat

Ohjaajat:

 

Katri Kauppala on aikuisiällä kiipeilyyn rakastunut teatteritaiteen maisteri ja pedagogi. Hänen päivittäinen kiipeilyharrastuksensa on muuttunut ammatiksi, jossa erilaisten ryhmien ohjaaminen, junnutoiminnan kehittäminen, sekä junnuryhmien ohjaajana toimiminen ovat päivittäistä ihanaa työtä (KTO).  Kiipeilyssä parasta on ystävien kanssa vaikeiden reittien projektointi, köysikiipeily, boulderointi, sekä ulkokivet Suomessa ja ulkomailla.

Junnuvastaava (katri(at)kiipeilyurheilijat.fi 040 5680522) // keskiviikko 16.30, 17.30, 19 // torstai 17.30, 19


Sanja Collin // maanantai 17.30 ja 19 // keskiviikko boulder 17 // torstai 19


Fii Airola // maanantai 17.30 ja 19


Tobias Martin // maanantai 17.30 ja 19 // keskiviikko 16.30, 17.30, 19 on intohimoinen kiipeilyn moniharrastaja ja kiipeilyohjaaja (KO/SCI).  Hänen vapaa-aikansa kuluu eri kiipeilylajien – boulderoinnin sporttikiipeilyn, multi-pitchin ja jääkiipeilyn – sekä niiden oheistreenien parissa. Kiipeilyssä häntä innostavat loppumattomat haasteet sekä matkustaminen uusiin hienoihin kiipeilypaikkoihin.


Albert Kaikkonen // tiistai 16, 17.30 ja 19 on pitkän harrastus-uran omaava sportti kiipeilijä, joka viihtyy niin ulkona kuin sisällä. Kilpailukokemusta löytyy boulderin, lead-köysikiipeilyn ja jääkiipeilyn parista.


Juho Mitrunen // tiistai 16


Julia Silvennoinen // tiistai 17.30 ja 19 


Sanna Ingman // torstai 16


Kasper Ramström // torstai 16, 17.30, 19  Sisäboulderointi on lähimpänä Kasperin sydäntä. Harva asia aiheuttaa hänessä niin voimakkaita ilonpurkauksia kuin nähdä toisen kiipeilijän onnistuvan projektissaan. Ja näitä jännityksen, ilon ja onnistumisen hetkiä hän saa kokea joka päivä valmennettavien kanssa!


Enni Bertling // maanantai Kalasatama boulder 17 // torstai 19


Erika Ojanperä // lauantai 10, 11, 12 Kiipeilyssä hänelle tärkeintä on se, että sen avulla on mahdollista hetkeksi unohtaa kaikki stressi. ”Opiskeluelämä on rankkaa ja tehtävää on paljon, mutta kun kiipeän, keskityn ainoastaan siihen, enkä mieti mitään muuta”, hän pohtii. Erika rakastaa sitä tunnetta kun antaa kaikkensa vaikean reitin kiipeämiseen ja lopulta onnistuu. Se hyvän olon fiilis on vaan niin mahtava.


Joose Eronen // lauantai 10, 11, 12  harrastaa tavoitteellista kiipeilyä ja pyrkii aktiivisesti kehittämään omaa suorituskykyään. Valmentajana hän yrittää aina välittää tehokasta mutta rentoa fiilistä tunneille. Kiipeilyssä hänelle tärkeintä on redpoint-taitojen kehitys niin sisällä kuin ulkona.


Veronika Pöntinen  on aina ollut viehättynyt ja kiinnostunut luonnosta ja vuorista, mikä sai hänet myös hakeutumaan kiipeilyn pariin. Eniten häneen vetoaa hauskuuden lisäksi lajin monipuolisuus ja haastavuus, sekä itsensä voittaminen.

Veronika


 

 

kiipeilyurheilijat