Korona

Yleinen

Korona sekoittaa myös kiipeilijöiden elämää.

Kiipeilyareena on kiinni 13.4. asti. Heidän tiedotteensa on täällä. Infoamme kun areena avaa taas ovensa.

Ulkokalliolla on edelleen mahdollista kiivetä, kunhan huolehtii hygieniasta ja viranomaisten ohjeista.

Junnutreenit

Junnujen treenit ovat keskeytyneet 13.4. asti, ohjausta jatketaan kunhan halli taas aukeaa. Junnuille on tehty ja tullaan tekemään treeniohjeita ja videoita kotiin harjoittelua varten. Niitä löytyy junnujen Instagramista, ja suosittelemme myös seuran aikuisia jäseniä tsekkaamaan ne.

Korvauksia ei tässä vaiheessa makseta takaisin, mutta selvitämme, voidaanko esimerkiksi treenejä jatkaa kesällä pidemmälle tai antaa alennusta syksyn treeneistä. Mahdollisista treenimaksujen palautuksista/korvauksista infotaan myöhemmin kollektiivisesti.

Kevätkokous

Kevätkokous on siirretty, 1.4. sijaan kokous pidetään 29.4. Klo 18 samassa paikassa Salmisaaressa Megazonen neukkarissa. Tarvittaessa kokousta siirretään uudelleen. Pidämme kokouksen Olympiakomitean ohjeiden mukaan vasta sitten, kun se on osallistujien terveyden kannalta turvallista järjestää.

Affis

Tällä haavaa matkaa ei ole vielä peruttu, mutta sen peruuntuminen on hyvinkin mahdollista. Peruutusehdot eivät päde ja jos matka perutaan, maksut palautetaan kaikille. Mikäli matka toteutuu, mutta et halua lähteä, jonossa on väkeä. Tästä infotaan osallisia kollektiivisesti.

kiipeilyurheilijat