Lead-klinikka

Jännittääkö liidaaminen? Et ole ainoa! Tällä lead-klinikalla käydään läpi työkaluja, joilla pystyt työstämään omaa liidaamistasi. 2 tuntia kestävällä kurssilla keskitytään turvalliseen tippumiseen ja sen avulla rennompaan kiipeilyyn. Lisäksi kiinnitetään huomiota joustavaan, mutta luotettavaan varmistamiseen ja sen tuottamaan varmuuden tunteeseen liidatessa. Osallistumisedellytyksenä ainoastaan liidikortti.

Ryhmän maksimikoko on 6. Ohjauskerran hinta 35 euroa. Lisäksi osallistujat maksavat itse Kiipeilyareenan sisäänpääsymaksun. Ota oma köysi mukaan, tarvittaessa köyden voi vuokrata Areenan kassalta 5 euron hintaan. Valmentajana toimii Maria Skyttä.

3.4.2019 – Ilmoittaudu tästä

————————————————————————————————————

Kurssille osallistumisen peruminen on mahdollista vähintään 8 päivää ennen kurssin alkamista. Peruutuksesta veloitamme 10 € käsittelymaksun ja palautamme loput kurssimaksusta. Jos osallistuja joutuu keskeyttämään kurssin tai ei pääse osallistumaan jollekin kerralle, osallistumismaksua ei pääsääntöisesti hyvitetä.

Kursseja ei laskutuksellisista syistä pysty maksamaan liikunta- tai kulttuuriseteleillä, mutta niitä voi käyttää Kiipeilyareenan sisäänpääsymaksuihin. Sisäänpääsymaksu Kiipeilyareenalle ei kuulu kurssin hintaan.

Yhteyshenkilöinä toimivat Kiipeilyurheilijoiden kurssivastaavat Tiia, Kristiina ja Pasi / kurssit@kiipeilyurheilijat.fi

 

kiipeilyurheilijat