Lead-klinikka

Jännittääkö liidaaminen? Et ole ainoa! Tällä lead-klinikalla käydään läpi työkaluja, joilla pystyt työstämään omaa liidaamistasi. 2 tuntia kestävällä kurssilla keskitytään turvalliseen tippumiseen ja sen avulla rennompaan kiipeilyyn. Lisäksi kiinnitetään huomiota joustavaan, mutta luotettavaan varmistamiseen ja sen tuottamaan varmuuden tunteeseen liidatessa. Osallistumisedellytyksenä ainoastaan liidikortti.

Ryhmän maksimikoko on 6. Ohjauskerran hinta 35 euroa. Lisäksi osallistujat maksavat itse Kiipeilyareenan sisäänpääsymaksun. Ota oma köysi mukaan, tarvittaessa köyden voi vuokrata Areenan kassalta 5 euron hintaan. Valmentajana toimii Maria Skyttä.

Seuraava lead-klinikka järjestetään tiistaina 27.11.2018 Salmisaaressa.

 


 

Kurssille osallistumisen peruminen on mahdollista vähintään 8 päivää ennen kurssin alkamista. Peruutuksesta veloitamme 10 € käsittelymaksun ja palautamme loput kurssimaksusta. Jos osallistuja joutuu keskeyttämään kurssin tai ei pääse osallistumaan jollekin kerralle, osallistumismaksua ei pääsääntöisesti hyvitetä.

Kurssit toteutetaan yhteistyössä Kiipeilyareenan kokeneiden kouluttajien kanssa ja ne on tarkoitettu vain Kiipeilyurheilijoiden jäsenille. Sisäänpääsymaksu Kiipeilyareenalle maksetaan erikseen. Kursseja ei laskutuksellisista syistä pysty maksamaan liikunta- tai kulttuuriseteleillä, mutta niitä voi käyttää Kiipeilyareenan sisäänpääsymaksuihin.

Yhteyshenkilöinä toimivat Kiipeilyurheilijoiden kurssivastaavat Irene ja Pasi / kurssit@kiipeilyurheilijat.fi

kiipeilyurheilijat