Liidi- ja kiipeilytekniikkakurssi El Chorro, Espanja

El Chorron liidi- ja kiipeilytekniikkakurssin tavoitteena on, että kurssin jälkeen osanottajat saavat omatoimisista kiipeilymatkoista mahdollisimman paljon irti. Kurssilla käydään läpi kiipeilykohteen valintaa, sektoreiden ja reittien valintaa sekä kiipeilypäivän suunnittelemista. Kurssin aikana kiivetään paljon ja harjoitellaan erilaisia kiipeilytekniikoita, liiditaktiikkaa ja henkisten haasteiden hallintaa. Reittien valintaa ja lukua pohditaan muun muassa siitä näkökulmasta milloin on turvallista pudota ja milloin ei. Jokainen osallistuja saa henkilökohtaista opastusta ja kiipeilytekniikkaneuvoja.

Osallistujilta edellytetään, että pystyy kiipeämään vähintään 5c -tasolla yläköydellä. El Chorro on Espanjan monipuolisimpia kiipeilyalueita. Liidaamista harjoitellaan kullekin osanottajalle sopivalla tasolla. Alueella löytyy paljon eritasoisia reittejä, myös helppoja ja tiheästi pultattuja. Kiipeilytekniikkaa harjoitellaan myös yläköydellä. El Chorrossa löytyy varmasti jokaiselle sopiva haaste. Useat hienot kiipeilysektorit sijaitsevat kävelymatkan päässä El Chorron kylältä ja majoituspaikoilta. Marraskuussa Espanjassa on upea kiipeilyilma.

Osallistujat kustantavat itse lennot ja muut kuljetukset, majoituksen sekä ateriat. El Chorrossa on monia erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Telttamajoitus ja retkikokkailu on edullisin, mutta on mahdollista myös asua retkeilymajassa, vuokrata asunto tai yöpyä hotellissa. Kylästä löytyy yksi ravintola ja muutama baarikahvila.
Vuoristoretket tarjoaa tämän kurssin erikoishintaan Kiipeilyurheilijoiden jäsenille. Pääkouluttajana kurssilla toimii Petter Reuter.

Hinta 540 €/hlö (norm. 595 €/hlö) sisältää:
 4 kurssipäivää Espanjassa
Kurssille otetaan 4-6 osanottajaa (kaksi kouluttajaa) Ilmoittautuminen: Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla varausmaksu (110 €) ja laittamalla ilmoittautumisesta viesti osoitteeseen petter@vuoristoretket.fi
Maksuehdot: Kurssin varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu 110 €. Loput 430 € on suoritettava viimeistään 28 vuorokautta ennen tapahtuman alkua. Mikäli tapahtuma varataan alle 28 vrk ennen lähtöä, on hintamaksettava kokonaisuudessaan.
Peruutusehdot: Jos peruutus tapahtuu aiemmin kuin 28 vrk ennen lähtöä, palautetaan koko tapahtuman hinta vähennettynä 45 euron toimistokuluilla. Mikäli tapahtuma peruutetaan 15–28 vrk ennen alkua, veloitetaan varausmaksu. Mikäli tapahtuma peruutetaan 8-14 vrk ennen alkua, veloitetaan puolet hinnasta. Mikäli tapahtuma peruutetaan 0-7 vrk ennen alkua, veloitetaan koko hinta.

Maksun saaja: Vuoristoretket
Tili: Ålandsbanken FI24 6601 0001 1788 54
Viesti: nimi, El Chorro ja Kiipeilyurheilijat
Lisätietoja:
Petter Reuter
UIAGM Mountain Guide
Vuoristoretket
Mob +358 40 5622193
petter@vuoristoretket.fi

kiipeilyurheilijat