Mont Blanc – Gran Paradiso viikko

Adventure Partners:n Mont Blanc – Gran Paradiso viikko 27.6.2019 – 2.7.2019

Hinta: 2100 eur/ hlö.

AdventurePartners:n kohde Mont Blanc on yksi todellisista klassikoista. Se on Euroopan Alppien korkein huippu, jonka nouseminen on hieno elämys aloittelevalle kuin vähän kokeneemmallekin vuorikiipeilijälle.
Järjestämme Mont Blanc – Gran Paradiso viikon, jonka aikana teemme sopeutumisnousun Gran Paradisolle sekä harjoittelemme Blancille nousussa tarvittavia taitoa. Aklimatisaatioksi valittu huippu on jo itsessään hieno vuori. Viikon aikana on mahdollisuus nousta kahdelle upealle yli 4000 metriä korkealle huipulle ammattitaitoisen vuoristo-oppaan johdolla. Viikon huipennus on nousu Mont Blancille. Yli kymmenen vuoden kokemuksella kehittynyt konseptimme Mont Blanc reissulle on toimivaksi todettu ja huiputusmahdollisuutemme onkin erinomainen. Tiimimme koostuu matkanjohtajasta ja UIAGM vuoristo-oppaista. Matkanjohtajamme huolehtii asiakkaistamme ja käytännön asioista ennen reissua ja reissun aikana. Mahdollisuuksia Mont Blanc huiputukseen parannamme myös sillä että Mont Blancin huiputusta varten olemme varanneet 3 päivää. Aklimatisointireissulla vuoristo-oppaalla on ryhmässä useampia. Blanc huiputuspäivillä on yksi vuoristo-opas maksimissaan kahta asiakasta kohden.

Retki alkaa Chamonixista.

Hinta sisältää:
– Matkanjohtajan retken ajaksi
– Infotapaamisen ennen retkeä (neuvoja ja vinkkejä valmistautumiseen sekä varustehankintoihin)
– Ammattitaitoisen & paikalliset olosuhteet hyvin tuntevan UIAGM vuoristo-oppaan 6:lle päivälle. Jotta mahdollisuutemme Mont Blancin huiputukseen on mahdollisimman hyvä, ohjelmassamme on varattuna 3 päivää Mont Blanc huiputusta varten, tällöin yhdellä oppaalla on vain 2 asiakasta
– Aklimatisointireissun kuljetuksineen Chamonixsta Italian puolelle, ja takaisin Chamoniin
– Vuoristomajayöpymiset puolihoidolla
– Majoituksen 5:ksi yöksi ( vuoristomaja tai muu majoitus)
– Hissilippu huiputuspäivälle

Adventure Partnersilta saat lainaksi kaikki tarvittavat kiipeily- ja jäätikkövarusteet reissun ajaksi. Varusteiden nouto ja palautus toimistoltamme Helsingin Lauttasaaresta. Varastostamme löytyy myös kattava valikoima ylävuoristokenkiä, joten jos sopivat löytyvät, ne saat myös maksutta lainaan reissullemme.

Hinta ei sisällä:
– Lentoja
– Lentokenttäkuljetusta
– Juomia & lounaita vuoristomajoilla
– Vakuutusta
– Osallistujan sairastumisesta/keskeytymisestä aiheutuneita lisäkuluja
– Ohjelman muutoksesta aiheutuneita lisäkuluja

Ohjelman ja ilmottautumisohjeet löydät  täältä

 

kiipeilyurheilijat