Mont Blanc -viikko

Mont Blanc -viikko on alppikiipeilyviikko, minkä päätavoitteena on nousta Alppien korkeimmalle vuorelle Mont Blancille (4 807 m). Mont Blanc ei ole kiipeilyllisesti kovin vaikea, mutta sen korkeus on haaste. Korkeuden takia Mont Blancin kiipeämiseksi on pakko akklimatisoitua eli tottua ohuempaan ilmanalaan.

Viikon aikana teemme ensin kolmen päivän retken, missä asumme sopivalla korkeudella vuoristomajoissa. Päivien aikana käymme läpi alppikiipeilyn perusasioita, muun muassa miten köysistössä liikutaan jäätiköllä. Ohjelma on suunniteltu siten, että varsinaisen huiputuspäivän suhteen on valinnan varaa, mikäli sää ei suosi. Viikko ei vaadi aikaisempaa alppikiipeilykokemusta, mutta hyvää kuntoa. 

Vuoristoretket takaa osanottajille majoituksen Goutierin majassa, mikä on edellytys, kun noustaan Mont Blancille helpointa reittiä pitkin. Me ammattioppaat saamme tehdä varauksen hyvissä ajoin ennen muita. Varaus kuitenkin vaatii kaikkien osanottajien nimet. Tästä syystä tarvitsemme Mont Blanc -viikolle sitovat ilmoittautumiset 1.3.2020 mennessä. 

Mont Blanc -viikolle ilmoittaudutaan maksamalla varausmaksu ja laittamalla ilmoittautumisesta viesti osoitteeseen petter@vuoristoretket.fi

Ryhmän koko 2-4 henkilöä.

 

Hinta 1 980 €/hlö (norm. 2 090 €) sisältää: 

  • Suomalainen vuoristo-opas 6 päiväksi, joista kolmena päivänä vain 2 hlö/opas
  • Majoitus vuoristomajoissa puolihoidolla (4 vuorokautta)
  • Majoitus hotellissa aamupalalla (1 yö)
  • Paikalliskuljetukset (ei lentokentältä)
  • Kaikki hissimaksut
  • Kaikki tarvittavat kiipeilyvarusteet (ei kenkiä) 

Maksuehdot:

Matkan varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu 300 €. Loput 1 680 € on suoritettava viimeistään 28 vuorokautta ennen tapahtuman alkua. Mikäli tapahtuma varataan alle 28 vrk ennen lähtöä, on hinta maksettava kokonaisuudessaan. 

Peruutusehdot: Jos osallistuminen peruutetaan aiemmin kuin 28 vrk ennen lähtöä, palautetaan koko tapahtuman hinta vähennettynä 45 € toimistokuluilla. Mikäli osallistuminen peruutetaan 15-28 vrk ennen alkua, veloitetaan varausmaksu. Mikäli osallistuminen peruutetaan 8-14 vrk ennen alkua, veloitetaan puolet hinnasta. Mikäli osallistuminen peruutetaan 0-7 vrk ennen alkua, veloitetaan koko hinta.

Maksun saaja: Vuoristoretket

Tili: Ålandsbanken FI2466010001178854

Viesti: Mont Blanc, pvm, Etunimi Sukunimi, Kiipeilyurheilijat

Lisätietoja:

Petter Reuter
UIAGM Mountain Guide
Vuoristoretket
Mob +358 40 5622193
petter@vuoristoretket.fi

kiipeilyurheilijat