Multipitch- ja kiipeilytekniikkakurssi El Chorro, Espanja

El Chorron multipitch-kurssin tavoitteena on, että kurssin jälkeen osallistujat pystyvät turvallisesti ja itsenäisesti kiipeämään useamman köydenmitan pituisia sporttireittejä. Kurssilla opetellaan muuan muassa sitä, miten multipitch-reitit kiivetään turvallisesti mutta tehokkaasti voimia tuhlaamatta. Lisäksi kurssin aikana harjoitellaan erilaisia kiipeilytekniikoita, liiditaktiikkaa ja henkisten haasteiden hallintaa. Jokainen osallistuja saa henkilökohtaista opastusta ja kiipeilytekniikkaneuvoja. Kurssin aikana kiivetään paljon: ainakin kahtena päivänä pitkiä, yli kolmen köydenpituuden mittaisia reittejä.

Osallistujilta edellytetään, että pystyy liidaamaan vähintään 5b -tasolla (sisällä tai ulkona). El Chorro on Espanjan monipuolisimpia kiipeilyalueita. El Chorrosta löytyy satoja eritasoisia kiipeilyreittejä, helpommista todella haastaviin ja väsyttäviin pitkiin reitteihin. Vastaavasti yhden köydenmitan sporttireiteiltä löytyy kaikille kiivettävää. Useat hienot kiipeilysektorit sijaitsevat kävelymatkan päässä El Chorron kylältä ja majoituspaikoilta. Marraskuussa Espanjassa on upea kiipeilyilma.

Osallistujat kustantavat itse lennot ja muut kuljetukset, majoituksen sekä ateriat. El Chorrossa on monia erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Telttamajoitus ja retkikokkailu on edullisin, mutta on mahdollista myös asua retkeilymajassa, vuokrata asunto tai yöpyä hotellissa. Kylästä löytyy yksi ravintola ja muutama baarikahvila. Vuoristoretket tarjoaa tämän kurssin erikoishintaan Kiipeilyurheilijoiden jäsenille. Pääkouluttajana kurssilla toimii Petter Reuter.

Hinta 540 €/hlö (norm. 595 €/hlö) sisältää:
 4 kurssipäivää Espanjassa
Kurssille otetaan 4-6 osanottajaa (kaksi kouluttajaa)

Ilmoittautuminen: Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla varausmaksu (110 €) ja laittamalla
ilmoittautumisesta viesti osoitteeseen petter@vuoristoretket.fi
Maksuehdot: Kurssin varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu 110 €. Loput 430 € on suoritettava viimeistään 28 vuorokautta ennen tapahtuman alkua. Mikäli tapahtuma varataan alle 28 vrk ennen lähtöä, on hinta maksettava kokonaisuudessaan.
Peruutusehdot: Jos peruutus tapahtuu aiemmin kuin 28 vrk ennen lähtöä, palautetaan koko tapahtuman hinta vähennettynä 45 euron toimistokuluilla. Mikäli tapahtuma peruutetaan 15–28 vrk ennen alkua, veloitetaan varausmaksu. Mikäli tapahtuma peruutetaan 8-14 vrk ennen alkua, veloitetaan puolet hinnasta. Mikäli tapahtuma peruutetaan 0-7 vrk ennen alkua, veloitetaan koko hinta.
Maksun saaja: Vuoristoretket
Tili: Ålandsbanken FI24 6601 0001 1788 54
Viesti: nimi, El Chorro ja Kiipeilyurheilijat
Lisätietoja:
Petter Reuter
UIAGM Mountain Guide

Vuoristoretket
Mob +358 40 5622193
petter@vuoristoretket.fi

kiipeilyurheilijat