Multipitch-kiipeilymatka El Chorroon, Espanjaan 18.-21.11.2018

El Chorro on Espanjan monipuolisimpia kiipeilyalueita. El Chorrosta löytyy satoja eritasoisia kiipeilyreittejä, aloittelijoille sopivista helpoista todella haastaviin ja väsyttäviin pitkiin reitteihin. Myös pitkillä useamman köyden reiteillä on vaihtoehtoja vasta aloittaneille ulkokiipeilijöille. Sporttireiteiltä löytyy vastaavasti myös tiukempia reittejä. Upeat reitit sijaitsevat vain kävelymatkan päässä leiristä. Marraskuussa Espanjassa on upea kiipeilyilma, oikea valopilkku keskellä syksyä.

Kurssimatkan tavoitteena on parantaa osallistujien kiipeilytaitoja ja varmistaa, että kurssin jälkeen osallistujat pystyvät turvallisesti ja itsenäisesti kiipeämään useamman köyden pituisia sporttireittejä. Kurssin aikana harjoitellaan erilaisia kiipeilytekniikoita, liidaustaktiikkaa ja henkisten haasteiden hallintaa. Kurssin aikana pureudutaan siihen, miten multipitch-reitit kiivetään turvallisesti mutta tehokkaasti voimia tuhlaamatta. Jokainen osallistuja saa myös henkilökohtaista opastusta ja kiipeilytekniikkaneuvoja.

Osallistujilta edellytetään, että pystyy kiipeämään vähintään 5c -tasolla.

Kurssille otetaan 4 – 8 osallistujaa.

Hinta 540 €

Hintaan sisältyy:

* 4 kurssipäivää Espanjassa

Osallistujat kustantavat itse lennot ja muut kuljetukset, majoituksen sekä ateriat. El Chorrossa on monia erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Telttamajoitus ja retkikokkailu on edullisin, mutta on mahdollista myös asua retkeilymajassa, vuokrata asunto tai yöpyä hotellissa. Kylästä löytyy yksi ravintola ja muutama baarikahvila. Meno-paluulento Helsingistä Malagaan maksaa keskimäärin 350  € / hlö, mutta tarjouksia seuraamalla voi helposti löytää edullisemmatkin lennot. Malagasta tunnin junamatka El Chorroon maksaa noin 5 € / hlö. Autonvuokraus on myös Espanjassa edullista ja se on varteenotettava vaihtoehto isommalle porukalle.

Kurssille ilmoittaudutaan  maksamalla varausmaksu (100 €) yhteistyökumppanillemme Vuoristoretkille:

Saaja: Arktisia elämyksiä

Tilinumero: FI2466010001178854 (Ålandsbanken)

Viesti: El Chorro ja oma nimi (Etunimi Sukunimi)

Ilmoita myös yhteystietosi sähköpostilla: petter@vuoristoretket.fi

 

Yleiset maksuehdot:

Kurssimatkaa varatessa maksetaan varausmaksu 100 € / henkilö. Loppumaksu (440 € / henkilö) on maksettava samalle tilille viimeistään 28 vuorokautta ennen matkan alkua. Loppusummasta ei lähetetä erillistä laskua.

Mikäli matka varataan alle 28 vuorokautta ennen matkan alkua, maksetaan koko summa kerralla (540 € / henkilö).

Peruutusehdot:

Peruutus >28 vrk ennen matkan alkua – rahat palautetaan vähennettynä 20 € toimistokuluilla.

Peruutus 15-28 vrk ennen matkan alkua – veloitetaan varausmaksu 100 €.

Peruutus 3-14 vrk ennen matkan alkua – veloitetaan puolet matkan hinnasta 270 €.

Peruutus 0-2 vrk ennen matkan alkua – veloitetaan koko matkan hinta 540 €.

 

Lisätietoja:

Petter Reuter
UIAGM Mountain Guide
Vuoristoretket
Mob +358 40 5622193
petter@vuoristoretket.fi

kiipeilyurheilijat