Seura

Kiipeilyurheilijat ry on kaikenikäisille kiipeilyn harrastajille vuonna 2010 perustettu urheiluseura, jonka toiminta painottuu pääkaupunkiseudulle. Kiipeilyurheilijat ry on tällä hetkellä noin 1300 jäsenellään Suomen suurin kiipeilyseura. Seuramme ja sitä kautta myös jäsenemme kuuluvat Suomen Kiipeilyliittoon.

Tarjoamme jäsenillemme erilaisia kiipeilytapahtumia, valmennusta, kursseja, kilpailuja, matkoja, sekä nuorille jäsenille lisäksi juniorivalmennusta. Saat seuramme kautta myös kattavat edut.

Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa kiipeilyharrastuksesta kiinnostunut ja seuran säännöt hyväksyvä henkilö.

Jäsenemme voivat päivittää tietojaan jäsenrekisteriin tämän linkin kautta.

Kotihallit

Seuran ensimmäisenä kotihallina toimii Pohjoismaiden hienoin ja kaunein Kiipeilyareena, joka sijaitsee Helsingin Salmisaaressa (Energiakuja 3). Kiipeilyareenalla järjestetään suurin osa seuran sisäkursseista, kilpailuista, junnutreeneistä ja valmennuksesta. Seuran jäsenet saavat myös jäsenetuja Kiipeilyareenan varusteista ja sisäänpääsymaksusta.

Kiipeilyareena Salmisaari

 

Kiipeilyareena Redi

Syksyllä 2018 KiipeilyAreena avasi uuden boulderhallin kauppakeskus Redin yhteyteen Helsingin Kalasatamaan. Jäsenillämme on samat edut kaikkiin halleihin.

Kiipeilyareena Tammisto

Syksyllä 2019 KiipeilyAreena avasi kolmannen boulderhallin Vantaan Tammistoon entisen Plantagenin tiloihin. Jäsenillämme on samat edut kaikkiin halleihin.

 

Rekisteriseloste

Seuramme käsittelee jäsenien tietoja luottamuksellisesti, läpinäkyvästi ja suunnitelmallisesti. Voit lukea rekisteriselosteemme täältä.

kiipeilyurheilijat