Seura

Kiipeilyurheilijat ry on kaikenikäisille kiipeilyn harrastajille vuonna 2010 perustettu urheiluseura, jonka toiminta painottuu pääkaupunkiseudulle. Kiipeilyurheilijat ry on tällä hetkellä noin 1300 jäsenellään Suomen suurin kiipeilyseura. Seuramme ja sitä kautta myös jäsenemme kuuluvat Suomen Kiipeilyliittoon.

Tarjoamme jäsenillemme erilaisia kiipeilytapahtumia, valmennusta, kursseja, kilpailuja, matkoja, sekä nuorille jäsenille lisäksi juniorivalmennusta. Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa kiipeilyharrastuksesta kiinnostunut ja seuran säännöt hyväksyvä henkilö.

Jäsenemme voivat päivittää tietojaan jäsenrekisteriin tämän linkin kautta.

Kotihalli

Seuran kotihallina toimii Pohjoismaiden hienoin ja kaunein Kiipeilyareena, joka sijaitsee Helsingin Salmisaaressa (Energiakuja 3). Kiipeilyareenalla järjestetään suurin osa seuran sisäkursseista, kilpailuista, junnutreeneistä ja valmennuksesta. Seuran jäsenet saavat myös jäsenetuja Kiipeilyareenan varusteista ja sisäänpääsymaksusta.

Rekisteriseloste

Seuramme käsittelee jäsenien tietoja luottamuksellisesti, läpinäkyvästi ja suunnitelmallisesti. Voit lukea rekisteriselosteemme täältä.

kiipeilyurheilijat