Seuran hallitus

Seuran hallitus kalenterivuonna 2020

 

Santeri Vidal, puheenjohtaja

Seuran puheenjohtajamme Santeri on harrastanut kiipeilyä vuodesta 2011 ja hallituksessa ollut vuodesta 2017. Kiipeilyssä parasta on flow-tila ja rapeat kahvat. Muuna aikana Santeri lukee scifiä.

Seuraan hän liittyi vuonna 2012 kaverin kehuttua vakuutusta, lehteä ja Areenaltakin sai kivan alennuksen. Hallitukseen hän ajautui alettuaan vapaaehtoishommiin 2016.

Santeri viihtyy eniten turvallisesti sisällä yläköydessä, mutta pikkuhiljaa on siirtynyt myös ulkokallioille.

 

 

Tuomas Alanen

 

Noora Isomäki

Nora on synnynnäinen kilpailija ja urheilija niin tositoimissa kuin taustalla. Siksi Nora vastaa seurassa valmennuksesta ja kilpailuista. Kiipeily on huikea koko vartalon laji pää mukaan lukien, kiipeily haastaa aina, mutta palkitsee myös kovan työn raatajaa!

Kiipeilyn lisäksi Noran elämään kuuluu lentis, istis, biitsi, työt finanssialalla, uiminen kylmässä vedessä ja someilu

 

 

 

Kristiina Kaila

Kristiinalla on 6 vuotta ikää kiipeäjänä. Kristiina harrastaa liidipelkoa ja maksimisykkeitä lajin parissa.

Sisäköysikiipeily on ehdoton ykkönen, satunnaiset ulkomaan kalliotkin menettelevät jos access on todella lyhyt.

 

Irene Taurinen

Irene on pitkän linjan kiipeilijä, joka sanoo ikuisen tasonsa olevan ”aloittelija”. Irene harrastaa kiipeilyjä kaikilla mahdollisilla ja mahdottomilla tavoilla. Deep water solo ja sooloaminen ylipäätään pitäisi seuraavaksi ottaa haltuun.

Eniten hän pitää seikkailullisesta, monen sadan metrin multipitch-kiipeilystä, johon liittyy kuukauden reissaaminen juuri sinne minne nokka näyttää ja aurinko paistaa.

Hallituksessa Irene on ollut mukana muutaman vuoden, lähinnä keskittynyt kurssien järjestämiseen ja tapahtumien pyörittämiseen.

 

Laura Sorvari

Laura on uusi hallituksen jäsen. Hän harrastaa kiipeilyä lähinnä ystävien, espanjan maisemien ja korkeiden paikkojen kauhunsa vuoksi. Laura on ammatiltaan tanssija, ja onkin lähinnä kiinnostunut liikuskelemaan seinillä miten sattuu. Parasta lajissa on alle 160cm reitintekijöiden reitit.

Pienet muoviotteet ovat mukavia, mutta mieluiten hän kiipeää pitkiä reittejä auringon alla. Laura haaveilee järjestävänsä inklusiivisia kiipeilytapahtumia erilaisille ryhmille.

 

Anna-Maria ”Ansku” Rusi

Ansku on onnellisimmillaan luonnossa ja erilaisilla kallioilla cragikoira Lucan kanssa, köysireiteillä vertikaalista liikkumista opettelemassa. Kiipeilyn mentaalinen aspekti kiinnostaa häntä, sekä lajin kansainvälinen historia ja kulttuuri. Uutena jäsenenä hallituksessa ja jäsenvastaavana Ansku pyrkii edistämään kaikentyyppisten kiipeilyharrastajien tarpeita ja yhteisöllisyyttä seurassa esimerkiksi kirjoittamalla juttuja ja järjestämällä tapahtumia, hänelle saa siis laittaa ideoita ja palautetta osoitteeseen ansku@kiipeilyurheilijat.fi.

 

 

 

Hallituksen ulkopuoliset vastuut:

Katri Kauppala, juniorit / projektivastaava

Info@kiipeilyurheilijat.fi

kiipeilyurheilijat