Sisäkurssit

Kiipeilyurheilijat järjestävät jäsenilleen laadukkaita ja jopa räätälöitävissä olevia sisäkursseja kotihalleissamme Salmisaaressa sekä KalasatamassaKouluttajina toimivat Kiipeilyareenan omat iloiset ja pätevät ohjaajat. Kurssien tarkemmat kuvaukset, osallistumisvaatimukset ja lisätiedot löytyvät alla olevista linkeistä. Kursseille voit ilmoittautua myös tapahtumakalenterimme kautta.

Tarjolla olevat kurssit on suunniteltu nimenomaan Kiipeilyurheilijoiden jäsenille edulliseen jäsenhintaan. Otamme mielellämme myös ehdotuksia ja ideoita uusista kursseista vastaan, joten laita rohkeasti meiliä kurssivastaaville. Voimme myös järjestää kurssin juuri sinun omalle kaveriporukallesi, mikäli olette kaikki Kiipeilyurheilijoiden jäseniä.

 

Kurssille osallistumisen peruminen on mahdollista vähintään 8 päivää ennen kurssin alkamista. Peruutuksesta veloitamme 10 € käsittelymaksun ja palautamme loput kurssimaksusta. Jos osallistuja joutuu keskeyttämään kurssin tai ei pääse osallistumaan jollekin kerralle, osallistumismaksua ei pääsääntöisesti hyvitetä.

Kursseja ei laskutuksellisista syistä pysty maksamaan liikunta- tai kulttuuriseteleillä, mutta niitä voi käyttää Kiipeilyareenan sisäänpääsymaksuihin. Sisäänpääsymaksu Kiipeilyareenalle ei kuulu kurssin hintaan. Huom. Kiipeilyä tukevaan salitreeniin ei peritä sisäänpääsymaksua Areenalle.

Yhteyshenkilöinä toimivat Kiipeilyurheilijoiden kurssivastaavat Tiia, Kristiina ja Pasi / kurssit@kiipeilyurheilijat.fi

kiipeilyurheilijat