Sisäkurssit

Kiipeilyurheilijat järjestävät jäsenilleen laadukkaita ja jopa räätälöitävissä olevia sisäkursseja kotihallissamme Salmisaaressa Kiipeilyareenalla, osoitteessa Energiakatu 3. Kouluttajina toimivat Kiipeilyareenan omat iloiset ja pätevät ohjaajat. Kurssien tarkemmat kuvaukset, osallistumisvaatimukset ja lisätiedot löytyvät alla olevista linkeistä. Kursseille voit ilmoittautua myös tapahtumakalenterimme kautta. Kalasatamaan valmistuvan toisen kiipeilyhallin valmistumisen mukanaan tuomat kiireet vaikuttavat kevään 2018 sisäkurssitarjontaan hieman. Seuraavat sisäkurssit alkavat syksyllä elo-syyskuussa 2018. Ulkokurssitarjonnassamme on kuitenkin paljon vaihtoehtoja sekä aloittelijoille että edistyneemmille kiipeilijöille, tervetuloa mukaan!

Tarjolla olevat kurssit on suunniteltu nimenomaan Kiipeilyurheilijoiden jäsenille edulliseen jäsenhintaan. Otamme mielellämme myös ehdotuksia ja ideoita uusista kursseista vastaan, joten laita rohkeasti meiliä kurssivastaaville. Voimme myös järjestää kurssin juuri sinun omalle kaveriporukallesi, mikäli olette kaikki Kiipeilyurheilijoiden jäseniä. Taivas ei ole meille rajana, noustaan yhdessä pilvien yläpuolelle! Tervetuloa mukaan aktiiviseen ja hauskaan seuraan.

Kiipeilyharjoittelun ohjaus, aloittelijoiden ryhmä

Kiipeilyharjoittelun ohjaus, jatkoryhmä

Kiipeilyharjoittelun työkalut (entinen 10 viikon tekniikkaryhmä)

Lead-klinikka

Kiipeilijöiden kehonhuolto

Kiipeilijöiden kuntosaliharjoittelu


Kurssille osallistumisen peruminen on mahdollista vähintään 8 päivää ennen kurssin alkamista. Peruutuksesta veloitamme 10 € käsittelymaksun ja palautamme loput kurssimaksusta. Jos osallistuja joutuu keskeyttämään kurssin tai ei pääse osallistumaan jollekin kerralle, osallistumismaksua ei pääsääntöisesti hyvitetä.

Kurssit toteutetaan yhteistyössä Kiipeilyareenan kokeneiden kouluttajien kanssa ja ne on tarkoitettu vain Kiipeilyurheilijoiden jäsenille. Sisäänpääsymaksu Kiipeilyareenalle maksetaan erikseen. Kursseja ei laskutuksellisista syistä pysty maksamaan liikunta- tai kulttuuriseteleillä, mutta niitä voi käyttää Kiipeilyareenan sisäänpääsymaksuihin.

Yhteyshenkilöinä toimivat Kiipeilyurheilijoiden kurssivastaavat Irene ja Pasi / kurssit@kiipeilyurheilijat.fi

kiipeilyurheilijat