Ladataan Tapahtumat

Jääkiipeilyn peruskurssi, Helsinki

« Kaikki Tapahtumat

26.1.2020 klo 09:30 - 17:30

Jääkiipeilyn peruskurssi järjestetään Pirunkallion jääputouksella – vuorikiipeilyn kurssikeskuksessa Helsingin Veräjämäellä. Kurssimme sisältää kahdeksan tuntia tehokasta oppia – paljon käytännön harjoittelua, kurssimateriaalin ja tarvittavien kiipeilyvarusteiden vuokran. Pirunkallion jääputous toimii erinomaisena kurssipaikkana jääkiipeilykursseille.

Itsenäinen jääkiipeilyharrastus on suositeltavaa aloittaa kiipeilykurssilla. Jääkiipeilyn peruskurssilla opetellaan itsenäisessä yläköysikiipeilyssä jääputouksella tarvittavat tiedot ja taidot. Kurssin keskeisimpiä sisältöjä ovat ulkokiipeilyssä tarvittavat solmut ja varusteet, yläköysiankkuripisteen rakentaminen erilaisissa tilanteissa sekä köyttä pitkin laskeutuminen.
Jääkiipeilyn peruskurssilla käsitellään myös jääkiipeilytekniikkaa, yleisimpiä vaaratilanteita ja niiden ennaltaehkäisyä.

Esitietovaatimuksena jääkiipeilyn peruskurssille on seinäkiipeilyn alkeiskurssisisältöjen ( yläköysikiipeilijän varmistustaito, kahdeksikkosolmu sekä kiipeilyparin yhteistoiminta yläköysikiipeilyssä). Jos koet että kaipaat kertausta näistä yläköysikiipeilyn perustaidoista tai et ole käynyt seinäkiipeilyn peruskurssia, ole rohkesti yhteydessä meihin. Tarvittaessa järjestämme sinulle jääkiipeilyn peruskurssia ennen valmistavan session.

Tiedot

Päivämäärä:
26.1.2020
Aika:
09:30 - 17:30
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://adventurepartners.fi/product/jaakiipeilyn-peruskurssi/

Järjestäjä

Adventure Partners
Sähköposti:
teija@adventurepartners.fi
Kotisivu:
www.adventurepartners.fi
kiipeilyurheilijat