Ladataan Tapahtumat

Jäätikkötaitoja vuorilla liikkujille, Helsinki

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

26.1.2020 klo 09:30 - 17:30

Järjestämme  jäätikkökurssin vapaalaskijoille ja vuorillaliikkujille Pirunkalliolla Helsingissä.

Jäätikkökurssi on tiivis kokonaisuus, jonka aikana harjoitellaan jäätiköllä itsenäisesti toimittaessa tarvittavia tietoja ja taitoja. Kurssin aikana opit köysistössä liikkumisen perusteet, laskeutumaan ja nousemaan köyttä myöten, lumi- ja jäävarmistusten asentamista ja keskeisimmät taljaustekniikat. Tekniikoita harjoitellaan laskijan näkökulmasta eli minimivarusteilla esimerkiksi suksia, lumilapiota ja reppua varmistuksina käyttäen. Tavoitteena on, että kurssin käynyt henkilö pystyy toimimaan turvallisesti helpoissa jäätikköolosuhteissa ja selviytymään yksinkertaisista ongelmatilanteista.

Kurssin sisältö on suunniteltu siten, että se soveltuu hyvin taitojen käytännön harjoitteluun ja kertaukseen myös aiemmin vastaavalla kurssilla käyneille .
Kurssin hinta sisältää yhteensä päivän käytännön harjoittelua ja teoriaopetusta, kiipeily- ja muiden erikoisvarusteiden vuokran. Kurssilaisella tulee olla omasta takaa vain sääolosuhteisiin soveltuva vaatetus ja päiväeväät.

Alaikäraja kursseillemme on 14 vuotta ja kurssikielenä on suomi ellei toisin mainita. Suosittelemme hankkimaan kiipeilyharrastuksen kattavan tapaturmavakuutuksen ennen kiipeilykursseille osallistumista.

Tiedot

Päivämäärä:
26.1.2020
Aika:
09:30 - 17:30
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://adventurepartners.fi/product/jaatikkokurssi-vapaalaskijoille-ja-vuorilla-liikkujille/

Järjestäjä

Adventure Partners
Sähköposti:
teija@adventurepartners.fi
Kotisivu:
www.adventurepartners.fi
kiipeilyurheilijat