Ladataan Tapahtumat

Ohjattu jääkiipeilykokeilu, Helsinki

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

19.1.2020 klo 10:00 - 12:00

Ohjattuja jääkiipeilykokeiluja yhteisryhmässä järjestetään Pirunkallion jääputouksella Helsingin Veräjämäellä tammi-maaliskuun 2020 aikana viikottain. Tuotteen saat valittua myös lahjaksi. Tällöin saat lahjakortin sekä lahjakortin koodin sähköpostitse.

Jääkiipeilykokeilu sopii erinomaisesti sinulle joka haluat tulla kokeilemaan jääkiipeilyä tai tuoda ryhmäsi kokeilemaan kiipeilyä ilman aiempaa kiipeilykokemusta. Kahden tunnin mittaisessa kokonaisuudessa pääset tutustumaan jääkiipeilyvarusteisiin, kiipeilemään ja usein myös varmistamaan toista kiipeilijää ohjaajan valvonnassa. Jääkiipeily on sopiva liikuntamuoto yritysryhmille esimerkiksi asiakastilaisuudeksi tai työntekijöiden virkistystapahtumaksi. Se sopii mukavaksi perheaktiviteetiksi, kaveriporukalle tai vaikkapa polttarien ohjelmanumerona.

Ohjatulle  jääkiipeilytunnille voit palata aina myös uudelleen kokeilun jälkeen. Jääkiipeilykokeilu sisältää kahden tunnin mittaisen ohjauksen ja tarvittavien kiipeilyvarusteiden vuokran.

Järjestämme kauden aikana yhteisryhmäkokeiluja, joihin voi ilmoittautua verkkokaupassa.

Tervetuloa mukaan!

Hinta: 65 €/ henkilö

Osallistujien terveydentilan tulee olla sellainen, ettei kohtuullisen raskaasta liikunnasta aiheudu vaaraa ja alaikäraja on yhdeksän vuotta.

Tiedot

Päivämäärä:
19.1.2020
Aika:
10:00 - 12:00
Kotisivu:
https://adventurepartners.fi/product/ohjattu-jaakiipeilykokeilu/

Järjestäjä

Adventure Partners
Sähköposti:
teija@adventurepartners.fi
Kotisivu:
www.adventurepartners.fi

Tapahtumapaikka

Pirunkallio
Pikkukoskentie 23
Helsinki, 00650 Suomi
+ Google Map
kiipeilyurheilijat