Ladataan Tapahtumat

Sportti multipitch- kurssi 9.6.

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

9.6.2019 klo 10:00 - 18:00

AdventurePartners:n Sportti-multipitch –kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka suunnittelevat lähtevänsä kiipeämään pultattuja useamman köydenpituuden kalliokiipeilyreittejä. Kurssilla käsitellään pidemmälle reitille valmistautumista ja harjoitellaan ankkuripisteiden tekemistä erilaisissa tilanteissa ja ankkuripisteellä toimimista mm. ylhäältä varmistamista. Lisäksi käsitellään multi-pitch –kiipeilyn yleisimpiä ongelmatilanteita, niiden ennaltaehkäisyä ja ongelmatilanteissa toimimista.

Olet valmis sportti-multipitch –kurssille, jos olet harrastanut kiipeilyä aktiivisesti vähintään puoli vuotta ja hallitset hyvin seinäkiipeilyn perus- ja jatkokurssien sisällöt. Kurssikokonaisuutemme sisältää kahdeksan tuntia ohjattua käytännön harjoittelua ja tarvittavien kiipeilyvarusteiden vuokran.

Alaikäraja kursseillemme on 14 vuotta ja kurssikielenä on suomi ellei toisin mainita. Suosittelemme hankkimaan kiipeilyharrastuksen kattavan tapaturmavakuutuksen ennen kiipeilykursseille osallistumista

Hinta seuran jäsenille 152.10€ (norm. 169€) saat 10% alennuksen lisäämällä ostoskoriin koodin kury2019. Mikäli käytät alennusta, näytä voimassa oleva sähköinen jäsenkortti ennen kurssin alkamista ohjaajalle.

Ilmottautuminen tapahtuu Adventure Partners:n sivuilta.

Tiedot

Päivämäärä:
9.6.2019
Aika:
10:00 - 18:00
Kotisivu:
https://www.adventurepartners.fi/product/sportti-multipitch-kurssi/

Järjestäjä

Adventure Partners
Sähköposti:
teija@adventurepartners.fi
Kotisivu:
www.adventurepartners.fi

Tapahtumapaikka

Käärmekallio
Käärmekalliontie
Vantaa, Suomi
+ Google Map
kiipeilyurheilijat