Ladataan Tapahtumat

Talvikiipeilykurssi

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

5.2.2020 - 8.2.2020

Vapaalasku_LaGrave_Vuoristoretket LT2

Talvikiipeilykurssi

La Grave, Ranska

La Grave on yksi Alppien parhaimmista talvikiipeilykohteista. Joka puolella laaksoa nousee pitkiä jääputouksia. Samalla kabiinihissin yläaseman ympärillä olevat vuorenhuiput tarjoavat hyvät mahdollisuudet harjannekiipeilyyn lumella ja kalliolla. Kurssin tavoite on antaa osanottajille hyvät valmiudet harrastaa jää- ja alppikiipeilyä talvisin.

Kurssin aikana käydään läpi jääkiipeilytekniikoita, lumivyöryturvallisuutta, jäätikköturvallisuutta ja harjannekiipeilytekniikoita. Pieni ryhmä takaa sen, että kaikki vaadittavat taidot pystytään käymään läpi oikeasti pitkiä reittejä kiiveten.

Osanottajilta vaaditaan, että he osaavat kiipeilyn perusasiat ja ovat käyttäneet jäärautoja. Lisäksi kurssi edellyttää hyvää kuntoa. La Gravessa on mahdollista asua retkeilymajassa, kohtuuhintaisessa hotellissa tai vuokrata asunto.

Kurssin toteuttaa Vuoristoretket ja kouluttajana toimii Petter tai Rasse. Kurssille otetaan 2 osallistujaa.

Hinta:
770 € / hlö (norm. 860 €) sisältäen:

  • 4 kurssipäivää suomalaisen UIAGM/IFMGA vuoristo-oppaan kanssa
  • Kaikki tarvittavat kiipeilyvarusteet (ei kenkiä)
  • Hinta ei sisällä matkoja, majoitusta tai aterioita

Lisätietoja:

Petter Reuter / petter@vuoristoretket.fi / 040 562 2193

Ilmoittautuminen:

Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla varausmaksu (170 €) ja laittamalla ilmoittautumisesta viesti osoitteeseen petter@vuoristoretket.fi

Maksun saaja: Vuoristoretket
Tilinumero: FI24 6601 0001 1788 54 (Ålandsbanken)
Viesti: La Grave talvikiipeily, päivämäärä, Etunimi Sukunimi, Kiipeilyurheilijat

Maksuehdot: Kurssin varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu 170 €. Loput 600 € on suoritettava viimeistään 28 vuorokautta ennen tapahtuman alkua. Mikäli tapahtuma varataan alle 28 vrk ennen lähtöä, on hinta maksettava kokonaisuudessaan.

Peruutusehdot: Jos osallistuminen perutaan aiemmin kuin 28 vrk ennen lähtöä, palautetaan koko hinta vähennettynä 45 € toimistokuluilla. Mikäli osallistuminen peruutetaan 15–28 vrk ennen alkua, veloitetaan varausmaksu. Mikäli osallistuminen peruutetaan 8-14 vrk ennen tapahtumaa, veloitetaan puolet hinnasta. Mikäli osallistuminen peruutetaan 0-7 vrk ennen tapahtumaa, veloitetaan koko hinta.

Tiedot

Alkaa:
5.2.2020
Loppuu:
8.2.2020
Kotisivu:
https://kiipeilyurheilijat.fi/talvikiipeilykurssi/

Järjestäjä

Vuoristoretket
Puhelin:
+358 40 5622193
Sähköposti:
petter@vuoristoretket.fi
Kotisivu:
http://www.vuoristoretket.fi
kiipeilyurheilijat