Ladataan Tapahtumat

Tiistaikiipeilyt, kesä 2019

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

11.6.2019 - 31.8.2019

Ilmainen

PERUTTU 27.8. klo 17-19, Riistavuori (boulder)

Tervetuloa tutustumaan lähialueiden ulkokiipeilymahdollisuuksiin!

Kiipeilyurheilijat järjestää kesän aikana ”Tiistaikiipeilyjä”, eli yhteisiä kiipeilyhetkiä pääkaupunkiseudun lähikiville ja -kallioille. Tilaisuus on ilmainen ja avoin kaikille, eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua. Tapahtumassa on paikalla joku Kiipeilyurheilijoista opastamassa topon kanssa. Mukaan mahtuu niin isot, pienet, nuoret, vanhat, aloittelevat kuin taitavatkin kiipeilijät! Kiviltä ja kallioilta löytyy useimmiten kaikentasoisia reittejä, joten kaikille jotain kiivettävää. Tule paikalle yksin tai yhdessä, kiipeilyseuraa löytyy aivan varmasti!

Boulder-sessioille et tarvitse kuin kengät. Mikäli oma kiipeilypatja (crashpad) löytyy, niin kannattaa kuitenkin ottaa se mukaan, niin ehtii kokeilla useampia reittejä.
Kalliokiipeilykerroille omat valjaat ja kengät mukaan. Mikäli köysitarvikkeet löytyvät, kannattaa ottaa sellaiset mukaan, jolloin ei tarvitse jonottaa yhteiskäyttöisille köysille.

Paikat ja ajat (listaa päivitetään myöhemmin uusilla paikoilla):

  • PERUTTU 27.8. klo 17-19, Riistavuori (boulder). Lisätietoa ja reittiohjeet: https://27crags.com/crags/riistavuori
    • Valitettavasti joudumme perumaan Riistavuoren boulderit sairastumisten ja työkiireiden takia, sillä emme onnistuneet löytämään korvaavaa järjestäjää tapahtumalle. Pahoittelut Kannustamme kuitenkin omatoimiseen kiipeilyyn, sillä keli näyttää huomisen osalta lupaavalle 

— Menneet —

Tiedot

Alkaa:
11.6.2019
Loppuu:
31.8.2019
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, , ,

Järjestäjä

Kiipeilyurheilijat
Sähköposti:
info@kiipeilyurheilijat.fi
Kotisivu:
https://kiipeilyurheilijat
kiipeilyurheilijat