Ladataan Tapahtumat

Vuorikiipeilyn peruskurssi, Nuuksio

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

7.3.2020 klo 09:30 - 17:30

Järjestämme vuorikiipeilyn peruskursseja talvisin Nuuksion Swinghillin jääputouksella, joka antaa mainiot puitteet vuorikiipeilyssä tarvittavien taitojen harjoitteluun.

Päivän kurssi on suunnattu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita vuorikiipeilystä ja lähdössä vaikka ensimmäiselle vuorikiipeilymatkalleen. Päivän mittaisella intensiivikurssilla harjoitellaan toimimista jyrkissä olosuhteissa köysiä, jäähakkua ja –rautoja sekä nousukahvaa apuna käyttäen. Ylävuoristokengillä ja jääraudoilla liikkuminen tulee päivän aikana tutuksi. Pääset kokeilemaan myös jää/lumikiipeilyä kahdella hakulla. Kurssiin sisältyy varustekonsultaatio vuoristo-olosuhteisiin, ja kurssilla on mahdollisuus testata erilaisia varusteita laajasta valikoimasta. Sinun on mahdollista laittaa kysymyksiä etukäteen liittyen tulevan vuoriretkesi varusteisiin tai muuhun askarruttavaan kysymykseen.

Kurssin hinta sisältää asiantuntevan kouluttajan lisäksi tarvittavien kiipeily ja jäätikkövarusteiden vuokran. Kurssilainen tarvitsee ainoastaan sään mukaiset ulkoiluvaatteet sekä päiväeväät mukaan.

Tiedot

Päivämäärä:
7.3.2020
Aika:
09:30 - 17:30
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://adventurepartners.fi/product/vuorikiipeilyn-peruskurssi/

Järjestäjä

Adventure Partners
Sähköposti:
teija@adventurepartners.fi
Kotisivu:
www.adventurepartners.fi
kiipeilyurheilijat