Ulkokurssit

Kiipeilyurheilijoilla on ilo tarjota edulliseen jäsenhintaan kahden kiipeilyalan ammattilaisen ulkokursseja. Alla olevasta listasta löydät tarkemmat kurssikuvaukset ja kurssit löytyvät myös kalenteristamme. Kursseille ilmoittaudutaan suoraan kurssin järjestäjille. He vastaavat mielellään myös kysymyksiinne ja voivat tarvittaessa räätälöidä kursseja juuri teille sopivaksi. Tervetuloa osallistumaan laajaan kurssitarjontaan!

 

Vuoristoretket

Vuoristoretket on tarjonneet toimintaa vuorilla yli 20 vuoden ajan. Yhteistyössä Kiipeilyurheilijoiden kanssa, ulkokiipeilykursseja on toteutettu vuodesta 2011 lähtien.

Alla mainitut Kiipeilyurheilijoille erikoishintaiset kurssit ovat vain osa toiminnasta ja Vuoristoretket tarjoavat seuran jäsenille -10 % alennuksen myös muista kursseista. Kysy lisää Petteriltä: petter@vuoristoretket.fi

Ulkokiipeilyn tekniikkakurssi Olhavalla 26.8 / 9.9 / 23.9

Ulkokiipeilyn lead-kurssi Käärmekalliolla 26.9

Kalliokiipelyn multipitch-kurssi Käärmekalliolla 13.9 ja 19.9  (Kurssi on kaksipäiväinen)

Multipitch-pelastautumiskurssi Käärmekalliolla 3.10 ja 10.10 (Kurssi on kaksipäiväinen)

 

Kurssimatkat:

Alppikiipeilykurssi La Grave – 27.-31.8.2018

Mont Blanc -viikko syyskuussa – 3.-8.9.2018

Alppikiipeilykurssi, Narvik, Pohjois-Norja 24.-28.9.2018

Multipitch-kiipeilymatka El Chorroon, Espanjaan 18.- 21.11.

 

 

Adventure Partners

Adventure Partners tarjoaa Kiipeilyurheilijoille jäsenhintaisia kursseja sekä kymmenen prosentin alennuksen kaikista muista kursseista. Heillä käy maksuvälineenä myös Smartum ja ePassi. Ilmoittaudu kurssille laittamalla meiliä Teijalle (teija@adventurepartners.fi). Teija vastaa mielellään myös kysymyksiinne kursseista.

Seinältä kalliolle -kurssi Käärmekalliolla 23.9.2018

 


 

Kurssille ilmoittautuminen sekä kurssiosallistumisen peruminen tapahtuu suoraan kurssin järjestäjälle. Peruutusehdot löydät kunkin kurssin kurssiselosteesta.

Mikäli haluat ehdottaa jotain kurssia järjestettäväksi, tiedustella tulevista kursseista tai antaa palautetta, laitathan postia osoitteeseen kurssit(a)kiipeilyurheilijat.fi

 

kiipeilyurheilijat