Vapaalaskuviikko

Vapaalaskuviikko

La Grave, Ranska 7.-11.1.2019

Vuoristoretkien vapaalaskuviikon aikana lasketaan mahdollisimman hienoissa paikoissa ja etsimme parhaat lumiolosuhteet. La Graven kylästä päästään kabiinihissillä suoraan 3 200 metrin korkeuteen. Hoidettuja rinteitä La Gravessa ei ole lainkaan, mutta sitäkin parempia edellytyksiä vapaalaskuun. Korkeuseroa on huimat 2 000 metriä.

Viikon aikana käymme muuallakin. Tunnin ajomatkan säteellä löytyy monta hyvää hiihtoaluetta ja säästä riippuen voi viereisessä laaksossa sataa huomattavasti enemmän lunta. Esimerkiksi Serre Chevaliere ja Clavier tarjoavat upeita alueita metsähiihtoon.

La Grave on pieni kylä Ranskan Alpeilla, keskellä kauneinta alppimaisemaa. Hintataso kylässä on maltillisempi kuin isoissa kohteissa. La Gravessa on hyviä vaihtoehtoja asumiseen kuten retkeilymaja ja hotelli. Lennoista (Milanoon tai Geneveen) ja kuljetuksista La Graveen vastaa jokainen itse. Osallistujat voivat sopia keskenään esimerkiksi auton vuokraamisesta yhdessä.

Oppaana retkellä toimii suomalainen UIAGM/IFMGA vuoristo-opas: Petter Reuter tai Rasmus Krogerus.

Ilmoittautuminen retkelle tapahtuu maksamalla varausmaksu ja laittamalla ilmoittautumisesta viesti osoitteeseen petter@vuoristoretket.fi

Hinta:
680 €/henkilö (norm. 760 €)

Osanottajien määrä: 4-6

Hinta sisältää:

  • Suomalainen vuoristo-opas 5 päiväksi
  • Lumivyörylähetin, lapio ja sondi viikon ajaksi

Maksuehdot:

Kurssin varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu 150 €. Loput 530 € on suoritettava viimeistään 28 vuorokautta ennen tapahtuman alkua. Mikäli tapahtuma varataan alle 28 vrk ennen lähtöä, on hinta maksettava kokonaisuudessaan.

Peruutusehdot: Jos peruutus tapahtuu aiemmin kuin 28 vrk ennen lähtöä, palautetaan koko tapahtuman hinta vähennettynä 45 euron toimistokuluilla. Mikäli tapahtuma peruutetaan 15–28 vrk ennen alkua, veloitetaan varausmaksu. Mikäli tapahtuma peruutetaan 7-14 vrk ennen alkua, veloitetaan puolet hinnasta. Mikäli tapahtuma peruutetaan 0-7 vrk ennen alkua, veloitetaan koko hinta.

Maksun saaja: Vuoristoretket

Tili: Ålandsbanken FI2466010001178854

Viesti: nimi ja Kiipeilyurheilijat

Lisätietoja:
Petter Reuter
UIAGM Mountain Guide
Vuoristoretket
Mob +358 40 5622193
petter@vuoristoretket.fi

kiipeilyurheilijat